Kisalföld logö

2019. 02. 21. csütörtök - Eleonóra -1°C | 12°C Még több cikk.

Esküvőnk lesz!

Esküvőnk lesz!
Őszi esküvők ideje van, de az anyakönyvi hivatalban már sorban állnak időpontért a jövő évi esküvőjüket szervező párok. Nagy a sürgés-forgás az esküvői szolgáltatók háza táján is. Sorban érkeznek az új és újabb megkeresések, ajánlatkérések, elkezdődött a 2017-es esküvőszervezési szezon.
Esküvőt szervezni rendkívül összetett feladat. Kell hozzá felhőtlen boldogság, ami ugye adott. Néhány jó ötlet, amitől más lesz, mint a többi. Egy tökéletes csapat, aki segít az ötletek megvalósításában, vagy akár kitalálásában. Sok-sok idő, utánajárás és türelem.

Egy esküvő megszervezése ugyanis kőkemény munka. Szép, ám kihívásokkal teli, türelmet és pártpróbáló feladat. Végigjárni, végig enni-inni az összes helyszín lehetőséget. Meghallgatni a nekünk tetsző zenekarokat. Megtalálni a legszimpatikusabb vőfélyt, aki rá is ér azon a napon.

Végigböngészni ezer fotót, hogy megtaláljuk a számunkra legprofibb fotóst, no meg videóst. Kiválasztani a legszebb-legfinomabb tortát. Felpróbálni tíz ruhát és megszavazni egy tizenegyediket, megtalálni azt a virágost, aki augusztusban is beszerzi a tavaszi csokor hozzávalóit. 

Az idő meg telik, a hónapok csak úgy röpülnek, és a végére, az esküvő előtti estére, amikor már azt hinnénk, hogy mindennel végeztünk, még mindig marad valami feladat: hát az a rettegett ültetési rend, pontosabban a lefixált, majd többször átalakított módosítása, mert Ádám és Éva már nem egy pár, Julcsi húgáék pedig mégsem tudnak eljönni. Na, nem elriasztani akarok senkit sem az esküvőszervezéstől, sokkal inkább arra ösztönözni, hogy tudatosan készüljön saját menyegzőjére. Kell egy toll meg egy papír, és tervezés. Mindenek előtt. Mennyit szánunk rá, milyen elképzeléseink vannak, majd összevetni, hogy költségvetésünk mennyire barátja az ötleteinknek. Aztán esetleg kicsit alkudozni - saját magunkkal - hogy melyek a rugalmas pontok, amikből engedünk azért, hogy vágyaink se csorbuljanak.

Mindenkinek más az álma. Kinek a habos ruha, másnak a limuzin, harmadiknak a gyöngyvirág – ősszel.
Ha már tudjuk, mit szeretnénk, ismerjük meg azokat, akik segítségünkre lehetnek elképzeléseink megvalósításában. Ha még nem tudjuk, akkor azért, hogy kikristályosodjon, mit szeretnénk pontosan.
A győri esküvő kiállításra készülve. Fotó: Orosz Sándor


Tökéletes lehetőséget teremtenek tájékozódásra, ötletgyűjtésre, konkrét, az esküvőket tökéletessé tevő partnerek kiválasztására és lefoglalására az esküvő kiállítások. A jó hír az, hogy az esküvő szervezési szokások változásához igazodva ezek a rendezvények is korábban kerülnek megrendezésre országszerte.

A győri esküvő kiállítás, melynek idén is a Duna Center ad otthont, a hétvégén, október 15-én és 16-án kerül megrendezésre. Több mint 80 kiállítóval, a legújabb trendekkel, divatbemutatókkal várja az esküvőjüket szervező párokat. Belépődíj nem lesz, a belépés azonban helyszíni regisztrációhoz kötött.

A regisztrált házasulandó párok között értékes nyeremények találnak gazdára, többek között fődíjként kisorsolunk egy 150.000 forint értékű karikagyűrű vásárlási utalványt az Újvilág Ékszer Óra felajánlásaként és a szerencsés nyertes megnyerheti mind a 12 gyémántot a Feil Diamond felajánlásaként.
Esküvő Kiállítás és Vásár
Győr, Duna Center, Csipkegyári út 11.
2016. október 15-16.
Az esküvőd itt kezdődik
www.eskuvokiallitasgyor.hu

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Esküvő Kiállítás és Vásár Győrben

Esküvő Kiállítás és Vásár Győrben
Hétvégén megnyílik az esküvői szezon első kiállítása Győrben. Tovább olvasom