Kisalföld logö

2019. 01. 18. péntek - Piroska -1°C | 8°C Még több cikk.

Enesei lány lett a Répce szépe

Répcelak - A negyedik Répce szépe versenyen a korona az enesei Szalai Evelin fejére került. Evelin boldogan nyilatkozott a kisalfold.hu-nak. Két udvarhölgye is megyei lány lett.

Szombaton este negyedik alkalommal rendezték meg a Répce szépe megmérettetést. Idén tizenöt gyönyörű lány indult a versenyen.

Első helyen az enesei Szalai Evelin végzett, udvarhölgyei a győri Stefanits Franciska és a kapuvári Patyi Bettina lettek - írja a vasnepe.hu (oldalukon további képeket is megtekinthetnek a répcelaki döntőről).

Evelin fejére Mesterházi József, Enese polgármestere tette fel a koronát. Fotó: Benkő Sándor
Evelin fejére Mesterházi József, Enese polgármestere tette fel a koronát. Fotó: Benkő Sándor

Az enesei Szalai Evelin lett 2009-ben a Répce szépe.

Szalai Evelint és édesanyját vasárnap délelőtt érte utol a kisalfold.hu. Evelin elmondta, hogy remekül érezte magát a versenyen és nagyon örül, hogy ilyen sokan támogatták, ismerősök és ismeretlenek is szavaztak rá az interneten. Mindenkinek köszöni ezúton is a szavazatokat.
Külön öröm az idei Répce szépe számára, hogy a versenyen szurkolt érte a rábapatonai - országos és világbajnok - Bolero Táncsoport is, melynek Evelin is a tagja. A csoport színvonalas és lelkes tánccal lépett fel.
A szépségverseny győztesének a fejére Mesterházy József, Enese polgármestere tehette fel a koronát, amely szintén sokat jelentett az enesei lány számára. Minden résztvevő településének polgármesterét meghívták a rendezvényre. Evelin az enesei polgármesteri hivataltól is kapott különdíjat több más küldíj mellett, amelyek között szerepel egy portfóliófotózás is, ezt nagyon várja már a szépségkirálynő.
Nem ez volt az első verseny, amelyen Szalai Evelin részt vett: tavaly az Árkádban egy gyerekszépségversenyen indult és kategóriájában nyert is. A nyereménye egy modelltanfolyam volt, s mint modell kapott felkérést arra a Répce szépe szervezőitől, hogy induljon el az idei szépségversenyükön. Evelin korábban volt már Nap szépe is a Kisalföldben.
Az enesei lány legfeljebb csak titkon számított az elsőségre. Boldog, hogy ő nyerte meg a versenyt és gratulál a többi résztvevőnek is.
Még nem tudja, hogy a jövőben a modellkedéssel vagy a szépségiparban akar-e dolgozni, jelenleg a tanulás az első számára.

Fotó: Benkő Sándor
Fotó: Benkő Sándor

Stafanits Franciska
Patyi Bettina

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Gyöngyfűző rekordok Gyarmaton

24 órás gyöngyfűzést tartottak szombat reggel nyolc órától vasárnap reggel nyolcig a… Tovább olvasom