Kisalföld logö

2019. 01. 24. csütörtök - Timót -3°C | 4°C Még több cikk.

Elvérzett a panelház tetején

Beleesett az üvegfalba és elvérzett egy 45 éves hajléktalan Győrben kedden hajnalban. A férfi holttestére délután talált rá egy lakó a panelház tetején lévő közlekedőfolyosóban. A megyei rendőr-főkapitányság szemlebizottsága kizárta az idegenkezűséget, rendkívüli haláleset miatt folyik az eljárás.

Első ránézésre bántalmazták a férfit, akire vérbe fagyva talált rá egy lakó Győrben, a Kodály Zoltán utca 43-as számú lépcsőház tetőterében, a lépcsőházakat összekötő üvegfalas folyosóban.

A rendőr-főkapitányság ügyelete ezért a megyei életvédelmi nyomozókat riasztotta, s indította a helyszínre délután fél 5 körül. A szemlebizottság megállapította, hogy a 45 éves F. Gyula győri hajléktalan feltehetően még hajnalban eshetett neki a folyosó törött üvegfalának.

Holttestet találtak Győrben - a 46 éves hajléktalan férfi elvérzett

Olvasóink írták

 • 11. Pálma 2008. március 13. 09:23
  „Valóban az összefogás kellene!Mert most meghalt egy hajléktalan és ennyi... Bezzeg ,ha egy kiskutya vagy netán egy kiscica múlt volna ki,akkor már az állatvédők vernék a nyálukat az biztos,mert az fontos,de egy ember élete az annyira nem!Nem vagyok állat gyűlölő,de ami sok ,az sok.......”
 • 10. tricse 2008. március 12. 11:45
  „voodoo

  a béreket nem törlik el csak átnevezik--az új neve100 % adó lesz:(

  a gyes meg a csp pedig szavazás nélkül is el fog tűnni majd meglátod:(”
 • 9. voodoo 2008. március 12. 11:36
  „A következő szavazás így fog kinézni: Töröljük el a béreket a GYES-t. és a családi pótlékot!”
 • 8. tricse 2008. március 12. 11:27
  „szerintem az államadósság soha nem látott méreteket öltött a rendszerváltás óta,de ettől még nem lenne ám sok hajléktalan--viszont a sok gyármegszüntetés,a mezőgazdaság tönkrevágása,a sok külföldi beengedése amik nem a kádárrendszer jellemzői bizony okozhatták

  mellesleg az állam el van adósodva cudarul,de mégis jut a sok baromságra--viszont a nép is eladósodott ám rendesen és nemhogy baromságokra de kajára nem jut sokaknak

  belőlem pl.nem lehetne politikus mert nekem nem lenne pofám felvenni milliós juttatásokat amíg a rám bízott országban csak egy hajléktalan,éhező ember is él

  persze lehet hogy én vagyok a hüle”
 • 7. Cseter János 2008. március 12. 10:23
  „Miért a nép nyúzásán és az orszgunk tönkre télelén kívül mit tud ez a kormánykoalíció? Valóban tele a hócipönk a hazugságokkal, sőt a talpnyalók ömlengéseivel is! Valóban összefogásra van szükség és újból megméretteni a képviseletünket.”
 • 6. FAL 2008. március 12. 08:42
  „Az Orbán-kormány alatt nem voltak hajléktalanok és koldusok?
  Ott mindig minden igaz volt? Talán az elmúlt 18 éven kellene elgondolkodni,hogy mindig a széthúzás állította meg a fejlődést.
  Egyébként a "éjjel, nappal,délután" propaganda szöveg már egy kissé unalmas.”
 • 5. Cseter János 2008. március 12. 08:04
  „Hol van már a "Kádár korszak" adósság állománya! Már rég kinyögte az ország dolgozói! Viszont annak többszörösét nyöghet a jövő nemzedéke a mai kormánykoalíció által felvett külföldi kölcsönöket!
  Persze a vak emberek és a süketek ezt nem érzékelik!
  A hajléktalanokat és amunkanélkülieket pedig ez a rendszer termeli ki úgyanis máshoz nem ért, ha leszámitjuki az ország tönkretételét, kiárusítását! No meg hazodni éjjel, nappal és délután!”
 • 4. sdhz 2008. március 12. 07:35
  „Sajnos, ha ez ilyen egyszerű volna, már máshol is kitalálták volna, de mióta világ a világ tele van koldusokkal, hajléktalanokkal.”
 • 3. Szabó Zoltán 2008. március 12. 07:16
  „Kedves tricse!
  Nagyon egyszerű a megoldás: olyan béreket és árakat kell kialakítani hogy egy munkahely elvesztés esetén ne kerüljön padlóra majd az utcára az ember. Hogy hogyan? Ez már az általunk megválasztott emberkék dolga.
  Zoli”
 • 2. hümm 2008. március 11. 23:31
  „Csak a nosztalgiázás közben gondolj arra, hogy az a rengeteg milliárd forint államadósság, amit nyögünk, és a morális válság az, ami miatt ma ennyi hajléktalan és munkanélküli (...) van! Köszönet Kádárnak és elvtársainak!
  R.I.P.”
 • 1. tricse.... 2008. március 11. 19:04
  „ha csak ez az egy előnye volt a késői kádárrendszernek,hogy nem voltak hajléktalanok már az is bőven elég lenne a múlt iránti nosztalgiához

  erre találjon valaki hatékony megoldást,hogy eltúnjenek az utcai erőszakos koldusok,a kukaturkálók és a hajléktalanok--mármint hogy ne kerülhessen senki erre a sorsra”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Megkezdődött a törvénymódosítás vitája

Az Országgyűlés délután egy óra előtt kezdte meg a népszavazás által érintett kérdésekben vitáját.… Tovább olvasom