Kisalföld logö

2019. 05. 26. vasárnap - Fülöp, Evelin Még több cikk.

Eltört egy győri nő csigolyája a sárvári vízicsúszdán

A győri Kreicz Márta számára rémálomként végződött egy tavaly augusztusi sárvári nyaralás.
– A párommal csúsztunk egy utolsót a sárvári fürdő tizenkét méter magas turbulance csúszdáján. A lesiklásnál azonban kifordultunk, lendületből nekicsapódtunk a falnak, végül pedig felborultunk. Én ültem elől, kizuhantam a gumicsónakból, és a nyakamra érkeztem. Egy nagy reccsenést hallottam, és már mozogni sem tudtam – mondta a 44 esztendős Márta a Borsnak.


Azonnal mentőt hívtak hozzá, és kórházba szállították. Kiderült, a 11. csigolyája eltört. A nőt megműtötték, az orvosok szerint nagy szerencse, hogy nem bénult le.

A felépülésére egy évet jósoltak, de még mindig gyógyszereket szed a fájdal­maira. Az eset után nyomozás indult, de a rendőrség nem talált felelőst.


– A fürdő szerint ők nem hibásak, én használtam rosszul a csúszdát. Néhány gumicsónaknak azonban a füle sincs meg. A jegyzőkönyvet azóta sem kaptam meg. A szakértői vélemény először engem tett felelőssé, a fellebbezés után viszont ez eltűnt belőle. Most a legfelsőbb ügyészségnél tartok, míg a polgári per az orvosi papírokra vár – fogalmazott.

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő a lap megkeresésére úgy nyilatkozott, hogy a csúszda mindenben megfelel az előírásoknak, amelyen előtte és azóta sem fordult elő hasonló baleset.

Borsonline.hu

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Még zöldebb a Városház tér Győrben

Még zöldebb a Városház tér Győrben
Tart a csinosítás, a napokban kerültek fák a középszigetbe. Több, mint amennyi volt. Tovább olvasom