Kisalföld logö

2019. 06. 19. szerda - Gyárfás 18°C | 27°C Még több cikk.

Elő a pénzzel: hamarosan fizetni kell a kórházi parkolásért Győrben - fotók

A két parkolóautomata a Petz-kórház területén egyelőre üzemen kívül működik, de csütörtökön is gőzerővel szerelték a masinákat a szakemberek. Szavazás.

Mint arról portálunk beszámolt, a Tihanyi Árpád út felől, a Petz-kórházhoz közeli parkolók egynegyedét lezárták januárban.

Dr. Tamás László János, a Petz-kórház főigazgatója akkor hangsúlyozta: "a kórház előtti parkoló az önkormányzat tulajdonában és kezelésében áll.

Hosszú egyeztetést követően – azért, hogy a dolgozóinknak is legyen helyük – a parkoló egynegyedét zárta le a Győr-Szol. Az itt lévő parkolóhelyeket fizetőssé tette; dolgozóink havi bérleti díj ellenében parkolhatnak itt". A lezárás közel 50 parkolóhelyet érintett.


A már januárban lezárt, Tihanyi út felőli parkolók

Miközben a kórház új szuperszárnya elkészült - a 11,3 milliárdos beruházásról ide kattintva tekinthetik meg videós riportunkat -, két új parkolót is építettek a kórház területén. Az egyik párhuzamosan áll a Vasvári Pál úti parkolókkal, csak a kerítés belül.


Új parkolók a kóráhz területén belül 1

A másik a Magyar utca felől, az Erzsébet liget szomszédságában várja a betegeket és látogatóikat.


Új parkolók a kórház területén belül 2

Egyelőre még ingyenes ezeknek a parkolóknak a használata, de mind a szülészet, mind az új szárny közvetlen közelébe telepített jegyautomaták arról árulkodnak, hogy nem sokáig marad mindez így.

Azt, hogy mikortól, milyen tarifával kell fizetni a kórházi parkolásért, igyekszünk minél előbb kideríteni - cikkünket rövid időn belül frissítjük.


Az új automaták már bevetésre készen állnakhirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Jobbik Győr - Látszatmegoldás helyett valódi lehetőséget

Takács Krisztián, a Jobbik 2-es (győri) választókerületének képviselőjelöltje tegnap a párt… Tovább olvasom