Kisalföld logö

2019. 01. 18. péntek - Piroska -1°C | 8°C Még több cikk.

Elmaradt csekkek: ötven százalékos ajánlatot dobott fel a Győr-Szol az adósoknak

Részletfizetési kedvezményt vagy fizetési haladékot kaphatnak a Győr-Szol Zrt. díjhátralékos ügyfelei, ha november 20-ig befizetik aktuálisan fennálló tartozásuk legalább felét.

Akik ellen már végrehajtás indult, az adósság 50 százalékának befizetése esetén átmenetileg mentesülhetnek az eljárás befejezése alól.

A GYŐR-SZOL Zrt. a társaság kintlévőség-állományának csökkentése érdekében fizetési kedvezménnyel összekapcsolt fizetési felszólítási akciót kezdeményezett november 20-i fizetési esedékességgel.

"Az elmúltévek tapasztalatai azt mutatják, hogy a hátralék mérséklésére az évben utolsó alkalommal november közepén van érdemi lehetőség.

A karácsonyi kiadások és a fűtési szezon beindulása miatt az ügyfelek nagyobb részének a december és február közötti időszakban komoly nehézséget okoz a korábban határidőre meg nem fizetett szolgáltatási díjak kiegyenlítése.

A napokban kiküldött levelekben az érintett magánszemélyek szolgáltatásfajtánként (távhő, hulladékkezelési közszolgáltatási díj, ingatlanbérleti díj) felvilágosítást kapnak a teljes tőketartozásukról, függetlenül attól, hogy velük szemben valamilyen kintlévőség-kezelési eljárás indult-e már" - közölte Ozsvárt Tamás, a Győr-Szol Zrt. kommunikációs menedzsere. 

Értékhatártól függően részletfizetési kedvezményt vagy fizetési haladékot az az ügyfél kaphat, aki a tőkekövetelés 50 százalékát a levélhez mellékelt csekken vagy az ügyfélszolgálati irodában befizeti, és a csatolt adategyeztető táblázatot a GYŐR-SZOL részére kitöltve visszaküldi.

A részletfizetés legfeljebb 6 hónapig terjedhet, a fizetési haladék pedig a meg nem térített rész megfizetésének esedékességét 2012. február 15-re tolja ki.

Amennyiben az ügyfél a korábbi tartozása miatt már végrehajtási eljárás alá esik, a tőkekövetelés 50 százalékának befizetése esetén a társaság intézkedik a végrehajtási eljárás felfüggesztéséről.

"A Győr-Szol Zrt. azt reméli, hogy minél több ügyfél él a társaság kínálta lehetőséggel, és így a kisebb, egyösszegű befizetésekkel sok esetben elkerülhetővé válik a fizetési meghagyásos, adóvégrehajtási, vagy bírósági eljárás indítása" - tette hozzá Ozsvárt Tamás.

A kisalfold.hu a héten közölt hosszabb írást a 1,3 milliárd forintra rúgó, győri díjhátralékokról, bővebb infók itt!

Olvasóink írták

 • 6. Madarász 2011. november 12. 15:40
  „5. Azt hiszem ezentúl mi sem fizetünk rendesen, aztán csak a felét kell "jutalmul"!”
 • 5. kisember1 2011. november 12. 07:57
  „3. Madarász 2011.11.11. 15:31
  Nekem is ez jutott eszembe.”
 • 4. zsukov 2011. november 11. 16:56
  „Reme ezek után már senki se fog fizetni ?????”
 • 3. Madarász 2011. november 11. 15:31
  „Aki rendesen fizet, az miért nem kap kedvezményt?!”
 • 2. Loich 2011. november 11. 15:29
  „A Győr-Szol szolgáltatás árainak megtervezésekor ha a realitások is árképző tényezők lennének, nem növekedne ekkorára az adósságállomány. A szemétszállításra gondolok és a távhőre. Az egyszemélyes háztartások alig termelnek szemetet, mégis irreális díjat kell fizetni érte. A szolgáltatás nívója pedig csökkent. Szép gesztus ez amit most bevezetnek, de van egy réteg, aki nem is fog tudni fizetni, a felét se... illetve vagy eszik, vagy fizet.”
 • 1. tricse 2011. november 11. 14:20
  „Azoknak miért küldték ki ezt az ajánlatot akik már megkapták a részletfizetési kedvezményt és fizetik is?”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Török Istvánra emlékeznek Győrben

Az emlékünnepség november 12-én lesz. Tovább olvasom