Kisalföld logö

2018. 12. 10. hétfő - Judit 3°C | 7°C Még több cikk.

Ellopták a Bem téri fényfüzért

Miután kigyulladtak az ünnepi fények Győrben, valakik lelopták a Bem téren felállított fáról a fényfüzért.
Dr. Mátrai Tamásné
Miután pénteken kigyulladtak az ünnepi fények Győrben, szombaton reggelre valakik lelopták a Bem téren felállított „mindenki karácsonyfájáról" a fényfüzért. Az üzemeltető még aznap pótolta az izzósort.

A közterületeken gyakori, hogy padokat, szemeteseket borítanak fel, rongálnak meg vandálok, vagy éppen színesfémtolvajok visznek el értékesíthető alkatrészeket. Olyan még nem fordult elő, hogy a karácsonyi fényfüzért lopta volna el valaki. Ezt megerősítette Kovács Barnabás, a Győri Kommunális Szolgáltató Kft. ügyvezető igazgatója is. – Az már előfordult, hogy fiatalok a Belvárosban megszaggatták az ünnepi díszkivilágítást, de olyan még nem, hogy az egészet elvigyék.

Sajnálatos, hogy már a karácsonyt sem tisztelik egyesek. A városban – a temetőkkel együtt – tizenhat helyen van mindenki karácsonyfája. Szerencsére „csak" a Bem tériről lopták el a fényfüzért, reméljük, a többit békén hagyják – méltatlankodott Kovács Barnabás.

Az igazgató elmondta, hogy a lopást a kivilágítást ellenőrző La-Vill Kft. szerelői vették észre szombaton reggel, s még aznap pótolták azt. Így a nádorvárosi karácsonyfa nem maradt fényfüzér nélkül. A kár 60 ezer forint.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Karácsonyig befejeződik a kátyúzás

December közepéig 18 városrészt érintve 8 ezer négyzetméternyi kátyút javíttat ki a Győri Útkezelő… Tovább olvasom