Kisalföld logö

2019. 05. 21. kedd - Konstantin Még több cikk.

Életmentő műtéteket támogat a Vidanet

Félmillió forintos adománnyal segíti a Vidanet az életmentő műtétekhez használt eszközök beszerzését.
A Vidanet számára mindig is fontos volt, hogy Magyarország meghatározó regionális távközlési szolgáltatójaként támogassa a társadalmilag fontos kezdeményezéseket, ezáltal közvetlenül is hozzájárulva környezete jobbá tételéhez.

Ennek jegyében a Vidanet úgy döntött, hogy a karácsonyi céges és partneri ajándékokra szánt összeggel egy mindenki számára kiemelten fontos ügyet támogat.

Összesen 500 000 forintot nyújtott át a Petz Aladár Megyei Oktató Kórház két alapítványának azzal a kéréssel, hogy a felajánlott összeget életmentő műtétekhez használt eszközök beszerzésére és a várólista lerövidítésére használják fel.

"Évek óta törekszünk arra, hogy hozzájáruljunk a szolgáltatási körzetünkben élők életminőségének javításához, ezért döntöttünk úgy, hogy az ajándékozásra szánt összeget is egy jó ügyre fordítjuk" – emelte ki Sátor Csaba, a Vidanet Zrt. vezérigazgatója.

A Vidanet a Petz Aladár Megyei Oktató Kórház mostani támogatása mellett évek óta rendszeres segítséget nyújt a Mosonmagyaróvári Mentőszolgálat és Tűzoltóság, továbbá a Siketek és Nagyothallók Országos Egyesületének győri és mosonmagyaróvári kirendeltsége számára. Emellett rendszeresen támogat különböző sporteseményeket és egyesületeket, többek között a győri Rába ETO Futsal Klubot és a Tatai Minimaratont.

Olvasóink írták

  • 2. nagy_greg 2011. február 16. 18:49
    „A Vidanet, értesítés nélkül, megemelte a Kabelnet (internet) díjat 1 000 Ft-al Ün. Modem bérlési díj címszóval. Visszamenőleg számlázzák e díjat Január 1.-től. De azért gratulálunk!!!”
  • 1. titokgyula 2011. február 10. 16:39
    „Közben meg van akit tönkretesz. Eddig a szegedieket támogatta.”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Apáczai-terem a győri Öveges Kálmán Gyakorló Általános Iskolában

Folyamatosan készült el a győri Öveges Kálmán Gyakorló Iskolában az Apáczai-terem, mely szolgálja a… Tovább olvasom