Kisalföld logö

2019. 01. 19. szombat - Sára, Márió -6°C | 2°C Még több cikk.

Éjjeli elfogás: a kamerák letörése után már pakoltak

Győrújfalu - Szerdán Győrújfalu határában az ott működő cég kipakolására tettek előkészületet a rosszfiúk a kültéri figyelőkamerák letörésével.

Ezt a Security Patent diszpécserközpontjában azonnal érzékelték, és járőröket küldtek a helyszínre. Az elkövetők, úgy tűnt, jó előre nagy mennyiségű fém alkatrészt készítettek össze a szeszfőzde kerítésénél, és azokat már majdnem elkezdték felpakolni, amikor a patentosok megérkeztek. A rendhagyó fémgyűjtők ezt látva nyúlsebességgel a közeli erdős részen bújtak meg, ahol pár perces kutatás után az elfogók bekerítették őket, majd az ügyet intézkedésre továbbadták a rendőrségnek.

Olvasóink írták

 • 5. nasi12 2009. augusztus 22. 15:38
  „Kéretik disztingválni!
  Aki ilyet tesz, az tisztességes becsületes, megélhetési bűnöző.
  Mióta a politikusok bevezették, hogy a Nemzeti vagyon és a magán vagyon eltulajdonítása nem bűncselekmény, mert aki erre vetemedik, az csupán szegény, szerencsétlen megélhetésből bűnöző, azóta ha valakinek bármilyen tulajdonát szociális megőrzésre akaratán kívül átveszik a tisztességes becsületes megélhetésből eltulajdonítók, azóta az a bűnös, aki nem vigyáz jobban az értékeire.
  A külföldi hatalmasságok, akik eltöröltették velünk a halálbüntetést, hogy a gazdasági hazaárulókat, és az őket felbujtók életét megvédjék, saját országukban még mindig tiszteletbe tartják ezt a legvégső megoldást.”
 • 4. him007 2009. augusztus 14. 21:51
  „pr...”
 • 3. kolombela 2009. augusztus 13. 18:59
  „Ők is "magyar állampolgárok"
  "...majd az ügyet intézkedésre továbbadták a rendőrségnek.", akik némi ejnye-bejnye, rosszallásuk kifejezése és annak az ígéretnek a tudatában, hogy többet nem csinálnak ilyet hazaengedték őket. Ők pedig bűnüket megbánva jó útra tértek és messze kerülik a cégeket, csak kizárólag magánszemélyektől lopnak, .... Izé... kölcsönöznek fém alkatrészeket.”
 • 2. fhege 2009. augusztus 13. 11:20
  „Többször jártam erre, nekem nem tűnt fel az emlékmű.”
 • 1. tricse 2009. augusztus 13. 11:15
  „A dolog addig helyes amíg át nem adták őket a rendőröknek! Gondolom másnap már gyűjtögették a fémet máshol!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Értékmentés Tét-ürgehegyen

Tét - A napokban elkészült Szabadvári Antal győri fafaragó, népi iparművész bormúzeuma és galériája. Tovább olvasom