Kisalföld logö

2019. 04. 19. péntek - Emma Még több cikk.

Durva motoros baleset Győrnél - Forgalommal szembe hajtott a motoros a körforgalomba - fotó

Durva motoros baleset Győrnél - Forgalommal szembe hajtott a motoros a körforgalomba -  fotó
A motoros a körforgalomba a kötelező haladási iránnyal ellentétesen hajtott be, ahol frontálisan összeütközött egy szabályosan közlekedő motorossal.
A Győri Rendőrkapitányság közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást egy 29 éves helyi lakos ellen. A nyomozás adatai alapján a gyanúsított június 20-án 17 óra 15 perckor segédmotor-kerékpárral közlekedett a 813-as számú úton. Közlekedése során a 813-as számú út és az 1-es számú főút kereszteződésében lévő körforgalomba a kötelező haladási iránnyal ellentétesen hajtott be, ahol frontálisan összeütközött egy szabályosan közlekedő motorossal - közölte a rendőrség hétfőn reggel.
 


A közúti közlekedési baleset következtében a járművezetők súlyos sérüléseket szenvedtek. A 29 éves férfi kihallgatásakor beismerte felelősségét a közlekedési baleset okozásáért. A Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya az eljárást befejezte és az iratokat a napokban vádemelési javaslattal a Járási Ügyészségnek megküldte.

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Veres András győri megyés püspök: Az egyház védi az emberi életet

Veres András győri megyés püspök: Az egyház védi az emberi életet
Az egyház minden emberi életet véd és segít - hangsúlyozta Veres András győri megyés püspök. Tovább olvasom