Kisalföld logö

2019. 03. 25. hétfő - Irén, Irisz 7°C | 13°C Még több cikk.

Dunaszeg, Dunaszentpál és Mecsér térségében öblítenek hétfőtől

A településeken folytatódik a szigetközi vízhálózat tisztítás.
Hétfőtől Dunaszeg, Dunaszentpál és Mecsér térségében néhány napig érdemes előre tartalékolni ivóvizet. Ezeken a településeken folytatódik a szigetközi vízhálózat tisztítás. A fehér ruhák mosása előtt célszerű ellenőrizni a víz átlátszóságát.

A szakemberek az utóbbi hetekben Győrújfalutól kezdve utcáról utcára átöblítették a vízvezetékeket. Hétfőtől a fenti településeken fognak dolgozni.
Dunaszegen a nappali órákban (8-tól 16 óráig ) nyomás ingadozás és átmeneti vízelszíneződés várható. Utcánként haladva sűrített levegővel mossák át a vízvezetékeket. Az apró légbuborékoktól fehéres színe is lehet a csapvíznek, ez kiengedve néhány perc alatt átlátszó lesz.

Dunaszentpálon március 11-én hétfőn délelőttre érdemes vizet félretenni, mert amúgy ivóvizes tatálykocsiból juthatnak csak vízhez. Egy tűzcsap beépítése miatt rövid idejű vízelzárás lesz 8 órától 10 óráig.

Dunaszeg, Dunaszentpál és Mecsér területén március 11-én hétfőn és március 12-én kedden éjszaka (22 órától hajnali 4 óráig) víznyomás ingadozás és vízhiány várható. A településeken áthaladó főnyomóvezetéket fogják tisztítani.

Az öblítések, vízvezeték tisztítások idején is fogyasztható az ivóvíz. A vas és mangán vegyületek barnára színezheti a vizet. Előfordulhat szürkés, fehéres szín is, ezt apró légbuborékok okozhatják.
A munkálatok alatt a 96/311-753 telefonszámon a Pannon-Víz Zrt. éjjel nappali diszpécser szolgálat hívható.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Közel 13 milliós adomány az Auditól a győri kórháznak

Közel 13 milliós adomány az Auditól a győri kórháznak
Az Audi a győri Petz Aladár Megyei Oktató Kórház Balesetsebészeti és Kézsebészeti Osztályának adott át adományt, amellyel a sebészeti eszközpark bővítéséhez, valamint orvosi kutatási programokhoz járult hozzá. Tovább olvasom