Kisalföld logö

2019. 02. 22. péntek - Gerzson 1°C | 10°C Még több cikk.

Dunakilitin járt az Agrárminiszter - Fotók

Dunakiliti és Feketeerdő jelenéről és jövőjéről szólt a tanácskozás a Modern Magyar Falvak Program kapcsán, amelyen dr. Nagy István agrárminiszter, a térség országgyűlési képviselője volt a vendég.
Miniszter úr tájékoztatott a program előkészületeiről, a benne rejlő lehetőségekről; örült a településvezetők javaslatainak, és válaszolt a helyi üzemek, vállalkozások képviselőinek kérdéseire – számolt be az eseményről Kovács Andor Tamásné, Dunakiliti polgármestere.
 
Dunakilitin járt az Agrárminiszter

A szervezők a rendezvényre meghívták Házi Jánost és családját, hogy a Házi Méhészet által kínált a Szigetköz kiváló mézeiből válogatott kóstolóval vendégeiknek, elsősorban persze miniszter úrnak kedveskedjenek. Tudva azt, hogy miniszter úr mennyire szívügyének tekinti a mézfogyasztás népszerűsítését.

A program nagy sikert aratott. Minden résztvevő elégedetten távozott a rendezvényről, mert hasznos volt a közös gondolkodás.

Hisz ahol nincs terv, nincs jövő!"

– mondta a miniszter.

Dunakilitin és Feketeerdőn viszont vannak tervek a turizmus és a gazdaság erősítésére egyaránt. Közös akarattal, összefogással pedig megvalósíthatók azok, melyek a térségre, a Szigetköz jövőjére is kihatnak.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kitartás és kemény munka vezet Győrtől a New York-i kifutókig - Videó

Kitartás és kemény munka vezet Győrtől a New York-i kifutókig - Videó
A győri szupermodell arról mesél, hogy milyen kihívásokkal kell szembenéznie munkája során, és miért… Tovább olvasom