Kisalföld logö

2019. 07. 19. péntek - Emília 17°C | 27°C Még több cikk.

Díjak a megyei köztisztviselői napon

Győr - A Győr-Moson-Sopron megyei köztisztviselői napon Borkai Zsolt, Győr Megyei Jogú Város polgármestere köszöntötte a győri városháza dísztermében tegnap az ünnepelteket, a megye önkormányzatainak és területi államigazgatási szerveinek tisztségviselőit és köztisztviselőit.

Megnyitót mondott a Magyar Közigazgatási Kar megyei tagozatának vezető, dr. Lipovits Szilárd és a Nyugat-dunántúli Regionális Államigazgatási Hivatal vezetője, dr. Németh Éva.

A közigazgatási hatósági eljárás és szolgáltatás általános szabályairól szóló törvénymódosításról és az ezzel összefüggő jogszabályok módosításáról dr. Papp Imre, az Igazságügyi és Rendészeti Minisztérium közjogi szakállamtitkára tartott előadást.

A „Nyugat-dunántúli Regionális Államigazgatási Hivatal Kiváló Köztisztviselője" kitüntető címben részesült Huszárné Takács Noémi, a Nyugat-dunántúli Regionális Államigazgatási Hivatal Szociális és Gyámhivatal Zalaegerszegi Kirendeltségének főtanácsosa, a szociális és gyámhatósági feladatok ellátásában tett kiváló közreműködéséért. Dr. Garamvölgyi Krisztina, a Nyugat-dunántúli Regionális Államigazgatási Hivatal tanácsosa, a 2005-2008. között lezajlott Regionális Operatív Program képzéseiben, a közigazgatási szakvizsgák felkészítőinek, vizsgáinak szervezésében való aktív és példaértékű tevékenységéért. Kovácsné Csenár Edina, a Nyugat-dunántúli Regionális Államigazgatási Hivatal Szombathelyi Kirendeltségének főtanácsosa, szakmai tanácsadója, a humánpolitikai munkában végzett kiemelkedő munkája elismeréseként. Sós Katalin Andrea, a Nyugat-dunántúli Regionális Államigazgatási Hivatal Zalaegerszegi Kirendeltségének vezető-főtanácsosa, a közigazgatásban – különösen a hatósági munkában – több mint három évtizede végzett magas színvonalú szakmai munkájáért.

Olvasóink írták

  • 1. Telepathia 2009. június 29. 10:43
    „Gratulálunk a kitüntett köztisztviselőknek!”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Borkai az új elnök

Győr - Új elnökséget választott a Fidesz városi szervezete. Az ismert helyi politikusokból álló hét… Tovább olvasom