Kisalföld logö

2018. 12. 12. szerda - Gabriella -2°C | 4°C Még több cikk.

Dénes János a vendég a győri Széchenyi István Egyetemen

A győri Széchenyi István Egyetemen, a ˝Bridge˝ Győri Egyetemi Hallgatói-Oktatói Klubban kedden 14 órától az 1956-os forradalom és szabadságharc 54. évfordulója alkalmából ˝Gazdaság – forradalom – jog˝ címmel tartanak ünnepi rendezvényt.

Hogyan szólt bele a gazdasági érdek az 1956-os forradalomba? – a kérdéskört Bándy Katalin PhD-hallgató mutatja be, majd ˝Kínoztatnak éjjel és nappal örökkön-örökké˝ – Koncepciós-politikai perek az ’50-es évek Magyarországán című kutatási témájáról dr. Barna Attila, a jogtörténeti tanszék egyetemi adjunktusa tart előadást. Az ünnepi esemény vendége lesz Dénes János, az 1956-os forradalom és szabadságharc résztvevője, a megtorlás áldozata, a Kőbányai Gyógyszerárugyár Munkástanácsának volt elnöke, a Nagybudapesti Munkástanács volt tagja, egykori országgyűlési képviselő. A program második részében kerül sor Dénes János, az előadók és a résztvevők beszélgetésére.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Megyei polgárőrök Kolontáron és Devecseren segítettek - fotók

Írásunkból kiderül az is, hogy nyúli vállalkozók nem rejtették véka alá kemény véleményüket emléktáblájukon. Tovább olvasom