Kisalföld logö

2019. 01. 19. szombat - Sára, Márió -6°C | 2°C Még több cikk.

Családi tragédia Káptalanfán - A győri kórházban küzdenek a 3 éves kislány életéért

Koponya- és agysérülése miatt azonnal operálták is a kislányt, kritikus óráknak és napoknak néz elébe.
​Reggel hat órakor érkezett Veszprémből a győri kórházba a kislány, rettentő súlyos állapotban. Koponya- és agysérülése miatt azonnal operálták is. Tamás László János főigazgató kérdésünkre elmondta, az agysérülés - a korábbi hírekkel ellentétben - nem lövedéktől származik, arra utal, mintha a gyermeket fejbe verték volna.

Kritikus óráknak és napoknak néz elébe a kicsi lány, szurkolunk érte.

Előzmények:

Amint arról beszámoltunk, egy embert megölt, három másikat megsebesített, majd magával is végzett egy osztrák férfi a Veszprém megyei Káptalanfán.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivőjének pénteki tájékoztatása szerint az 57 éves bécsi férfi csütörtök este jelent meg tőle hazaköltözött élettársa szüleinek káptalanfai otthonánál, ahol előbb szóváltásba keveredett a lakókkal, majd tüzet okozott és rálőtt a családtagokra.
Családi tragédia Káptalanfán

Aradi Virág elmondta: a támadásban a nő 52 éves édesapja a helyszínen meghalt, az osztrák férfi 22 éves élettársa és 3 éves húga életveszélyesen megsérült, 40 éves édesanyjuk súlyos sérüléseket szenvedett. Egy másik, 6 éves lánytestvérük a tűzben sérült meg, őt a mentők a helyszínen ellátták.

Tamás László János, a győri Petz Aladár Megyei Oktató Kórház főigazgatója az MTI kérdésére közölte: a 3 éves kislányt életveszélyes koponyasérüléssel szállították intézményükbe, ahol koponyacsonttörés, agyzúzódás és koponyaűri vérzés miatt operálták. Jelenleg a gyermekintenzív osztályon gépi lélegeztetés mellett kezelik, állapota továbbra is életveszélyes.
 

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tragédia Bőnynél - A két 18 éves fiatal halálával járó baleset szemtanúit keresi a rendőrség

Tragédia Bőnynél - A két 18 éves fiatal halálával járó baleset szemtanúit keresi a rendőrség
A Volkswagen - eddig tisztázatlan okok és körülmények között - sodródott át a másik sávba, ahol… Tovább olvasom