Kisalföld logö

2019. 01. 20. vasárnap - Fábián, Sebestyén -4°C | 2°C Még több cikk.

Családi megnyitó a Family Centerben

Győr - Bár már csütörtök óta lehet vásárolni az új bevásárlóközpont, a Family Center néhány áruházában, a családi megnyitóra mégis csak szombaton került sor. Az idő nem volt éppen kegyes, eső áztatta sátorban vette kezdetét a családi buli.

Gyerekeké volt a délelőtt

A délelőtti programok inkább a gyerekeknek kedveztek, vetélkedők és bábelőadás várta a legkisebbeket, délután pedig Judit és a Zenemanók műsorát élvezhették az áruházi parkolóban felállított sátorban.

Kötéltáncos bemutató és salsa ritmusok után este a zene vette át a főszerepet. Bódi Csaby és táncosainak műsorára már nagy tömeg gyűlt össze, és a sátor előtti parkoló egésze megtelt a lelkes közönséggel. A mulatós zene után Tóth Vera koncertjére kissé megfogyatkoztak a nézők, és a Mango sem aratott kitörő lelkesedést, a győriek inkább az áruházakat rótták, amelyek akciókkal várták az első látogatókat.

Hajnalig tartó bál a Jolly Jokerrel

Az egész napos programon Dukai Regina vezette végig a közönséget. Az egykori ezüstlány a tőle szokatlan „stílusban" is helytállt, bár a technika – ahogy az időjárás – sem volt éppen családcentrikus, és többször megtréfálta a fellépőket. A nap végére tűzijátékot ígértek a szervezők, és hajnalig tartó utcabállal hívták ünneplésre a közönséget.
Olvasóink írták

 • 4. tnegabi 2008. november 12. 10:58
  „Kedves osztógép! Ha annyira tudod, hogy " sok parasztnak" mi a vasárnapi programja, gondolom párszor már te is találkoztál velük!!”
 • 3. Hajtó Péter 2008. november 10. 22:07
  „Kedves Cikkíró!

  Véleményem szerint és legfőképpen a közönség visszajelzése alapján a cikk hangneme, a megnyitó ünnepség ilyen szintű becsmérlése teljesen indokolatlan. A technika egyetlen percre sem állt meg, az áram nem ment el, kérdem én, hol a tréfa???

  Tóth Vera és a Mango együttes(ahogyan a többi fellépő is) teljes erővel azon dolgozott, hogy a rossz időjárás ellenére "napsütést hozzon" arra a fél órára amíg a műsort adják. Szerintem sikerült...
  A tűzijátékot ahogyan ígértük megtartottuk, percre pontosan kezdve!!!!

  Egy nyári szezon alatt a LimoGyőr rendezvényein 80-100.000 ember fordul meg és azt hiszem tudjuk értékelni a rendezvényeink sikereit, néha kudarcait- amit általában a rossz idő okoz.

  Szombaton a rossz idő sem volt akadálya annak, hogy a közönség jól érezze magát.

  Az emberek természetesen bemennek egy-egy műsor alatt az áruházba, hiszen ez egy megnyitó volt nagyon sok akcióval amit vétek lett volna kihagyni, így Karácsony előtt.

  Egy megnyitó ünnepséget kérem ne hasonlítson egy fesztiválhoz ahová az emberek csak a műsor miatt jönnek, itt nem ez volt az elsődleges cél, az áruházat ismertettük a műsor alatt.

  Remélem nem sértettem meg Önt az észrevételemmel, azonban a cikk véleményem szerint egy kis helyreigazításra szorult.

  Üdvözlettel:

  Hajtó Péter
  Szervező”
 • 2. N 2008. november 10. 21:53
  „Kötélugrás!!NEM kötéltánc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!”
 • 1. osztógép 2008. november 10. 13:21
  „sok parasztnak úgyis az a vasárnapi program, hogy a családdal a tesco-ban és egyéb "jóképességű" helyeken mászkálnak...van ám kútttura... :-(((”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Új polgármestert választottak Láziban

Lázi - A lázi időközi választásokon a lakosság 7 szavazat különbséggel Makkné Somjai Nórát… Tovább olvasom