Kisalföld logö

2019. 04. 21. vasárnap - Konrád Még több cikk.

Cirkuszpremier előtti pancsolás - Szandra, az elefánt segített a tűzoltóknak Győrben - Videók, fotók

Cirkuszpremier előtti pancsolás - Szandra, az elefánt segített a tűzoltóknak Győrben - Videók, fotók
Szandra, a 43 éves cirkuszi elefánt tiszteletbeli tagja lett a mosonszentmiklósi Önkéntes Tűzoltó Egyesületnek: Teddy és Scooby, a patagóniai fókapár medencéjét töltötték fel "közös erővel".
A Richter Flórián Cirkusz előző fellépésének helyszíne Székesfehérvár volt, az elhúzódó költözés miatt azonban nem maradt idő a 75 ezer literes medence feltöltésére.
 

A hatalmas "pancsoló" Teddy és Scooby, a híres fókapár lazítását szolgálja, és a mosonszentmiklósi önkéntes tűzoltóknak köszönhetően most sem maradtak szárazon - csütörtök reggel csurig eresztették vízzel.

A Marcalvárosban felállított cirkuszi sátornál minden szív olvadozni kezdett: először akkor, amikor Szandra nagy prüszkölésekkel csatlakozott a tűzoltók munkájához, másodszor pedig akkor, amikor a vízzel telt medencében elcsattant egy fókapuszi.
 

A Richter Flórián Cirkusz Showtime című, szenzációs műsora éppen csütörtök este debütál Győrben, így a reggeli izgalmak a még lebilincselőbb folytatást előzték meg.
 

Szandrát Indiából, hajóval hozták anno, a nagypapám és apám választották ki. 41 éve a társulattal van, együtt nőttünk fel. A többi állattal karöltve ő is olyan, mintha családtag lenne

- mondta Richter Flórián.

"Az itteni csövekkel napokig is eltartana a medence feltöltése, de a mi tömlőinkkel gyorsan megy" - jegyezte meg Sári József parancsnok-helyettes, akit kisfia, Dominik is elkísért. Ő igazi állatrajongó: a fókák és a kutyák a kedvencei, így nem meglepő, hogy Teddy-t és Scooby-t hatalmas mosollyal fogadta.
 
Fotók: Bertleff András
 
A Showtime című, szemkápráztató műsor április 7-ig várja a győri közönséget. Április 10-14. között Mosonmagyaróváron, 18-22. között pedig Sopronban vendégeskedik a társulat.
A Kisalföld hűséges előfizetői fél áron válthatnak belépőjegyet mindhárom város, meghatározott előadásaira (2.500 Ft/2 fő, Lelátó (kék szektor)).
Jegyek kaphatók: Kisalföld-Pavilon, Győr, Baross út, Mosonmagyaróvár, Régi Vámház tér 14., Sopron, Frankenburg u. 2/A.
A Lelátóban a helyek elfoglalása érkezési sorrendben történik. Gyermekeknek 2 éves kor felett jegyet kell váltani.
Bővebb információ ügyfélszolgálatainkon.

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Lébényi autópálya rendőrök: hat rendőr kijöhetett a börtönből - A gyanú hivatali vesztegetés elfogadása

Lébényi autópálya rendőrök: hat rendőr kijöhetett a börtönből - A gyanú hivatali vesztegetés elfogadása
A Győri Törvényszék Katonai Tanácsának nyomozási bírája a 18 letartóztatott autópálya-rendőr… Tovább olvasom