Kisalföld logö

2019. 05. 26. vasárnap - Fülöp, Evelin Még több cikk.

Brutális késelés Győrben: kihallgatták a rendőrök az áldozatot - fotók, videó

A késeléssel gyanúsítható 58 éves férfit még a helyszínen elfogták a rendőrök. A 32 éves barátnőjét tizenhárom késszúrással vitték kórházba az Árpád útról.
Kedd:

Egyre jobban van a hétfői késelés áldozata, prof. Oláh Attila orvos igazgató kedden érdeklődésünkre elmondta: a beteg állapota továbbra is stabil, a rendőrök már ki is hallgatták az osztály szubintenzív részlegén, ahová az intenzívről átkerült.
Egy olvasónk elmondta, beszélt egy szemtanúval, aki látta, hogy egy vérző, meztelen nő rohant ki a házból, át az úton egy ott parkoló, fekete Mercedeshez, amivel egy pár éppen indulni akart. A szemtanú szerint a vérző nő feltépte az autó ajtaját és beesett a hátsó ülésre.

Olvasónk úgy tudja, a házaspár azonnal mentőt hívott, a feleség pedig felrohant egy törülközőért, amivel megpróbálták elállítani a vérzést. Az utcán történteket egy másik olvasónk is megerősítette, aki beszélt a Mercedesben ülő párral. Tőle azt is megtudtuk, ritkán látott mozgást a házban, ahol a tragédia történt.

Hétfőn történt


20.24 - Az esti órákban hozták ki a fiatal nőt a műtőből. Vékonybél, rekeszizom, máj és mellkas sérülései voltak, de több órán keresztül kellett műteni a kezét is, mert ott is számos sérülés érte. A műtét után az intenzív osztályra vitték. Állapota ugyanakkor stabil, így a túlélési esélyei is jók" – tájékoztatta a Kisalföldet prof. Oláh Attila, a Petz Aladár Megyei Oktató Kórház orvos igazgatója. Azt is megtudtuk, hogy a hölgy a műtét után kezdett magához térni, lehetett vele kommunikálni is.

(A hétfő délutáni eset körülményeiről bővebben a Kisalföld keddi számában olvashatnak. Alább helyszíni tudósításunkat találják.)

18.45 - A rendőrség egy videót is megosztott a gyanúsított letartóztatásáról
 

16.02 - A jelenlegi információk szerint egy 58 éves győri férfi - előzetes szóváltást követően - hétfő 12 óra 46 perckor több késszúrással megsebezte 32 éves barátnőjét, akit a mentők súlyos, életveszélyes sérülésekkel vittek kórházba. A kiérkező rendőrök a helyszínen elfogták és a megyei rendőr-főkapitányságra előállították a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható személyt - tájékoztatott a rendőrség.
Fotó: police.hu
Fotó: police.hu

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányságon P. G. 58 éves győri lakos kihallgatása emberölés bűntett kísérlete elkövetésének megalapozott gyanúja miatt jelenleg is tart.
Fotó: police.hu
Fotó: police.hu

15.32 - Úgy tudjuk, egy 32 éves nőt vittek a helyszínről a győri kórházba, tizenhárom késszúrással, amik főként a hasán és a mellkasán érték.  Információink szerint jelenleg is a műtőben van, az életéért küzdenek. 

Úgy tudjuk, szerelmi dráma állhat a háttérben.

15.22 - Még tart a helyszínelés. A történtekről hivatalos megerősítést egyelőre nem kaptunk. Az Árpád úton közben halad a forgalom és kollégánk elmondása szerint a járókelők közül van aki úgy megy el a véres lépcsőház előtt, mintha mi sem történt volna. Mások egy kis időre döbbenten leállnak, majd továbbmennek. 

15.04 - A forgalmat a rendőrök irányítják. Kollégánk a helyszínen éppen járókelőkkel beszélget, akik korábban nem láttak semmi gyanúsat, de ők is megdöbbenve nézik a vérnyomokat.
Vérben úszik a győri Árpád út egyik lépcsőháza. Fotók: Bertleff András
14.50 - Munkatársunk közben elcsípte azt a mondatot, hogy ˝megvan a kés is˝.

14.40- ˝Gyilkosság történhetett az Árpád út 12. alatt. A lépcsőházban minden csupa vér, véres lábnyomokat látni. A nyomozók a helyszínen, de nem mondanak semmit˝ - jelentette olvasónk, aki a szomszédságban lakik.

Kollégánk azonnal a helyszínre sietett és megerősítette, amit olvasónk mondott: az utcáról is látni, hogy a lépcsőházban rengeteg a vér, véres lábnyomok árulkodnak arról, hogy valami szörnyűség történt. A házzal szemben, az út túloldalán egy fekete autó tetején női táskát lát kollégánk, a Mercedes kerekénél is vér.

A nyomozók a helyszínen, hamarosan megérkezik a sajtószóvivő is, hogy hivatalos tájékoztatást adjon.
Fotó: Kamocsai Rita
Fotó: Kamocsai Rita

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Porrá égett egy autó az M1-esen, Győrnél - fotó

Porrá égett egy autó az M1-esen, Győrnél - fotó
Az eset hétfő éjszaka történt, a katasztrófavédelem fotót közölt a tűzről. Tovább olvasom