Kisalföld logö

2019. 01. 21. hétfő - Ágnes -6°C | 1°C Még több cikk.

Bizalom kell a hatékony jótékonykodáshoz

Győr - ˝Barátság mindenekfelett˝ – ez a Rotary Club Győr soros elnökének, Dombi Lászlónak az elkövetkező egy évre szóló mottója, akkor is, ha egyébként mára civil közösségük eredményorientált jótékony szervezetté vált.

– Az volt a tervünk, hogy húsz százalékkal növeljük tagjaink számát. Létszámunk az elmúlt egy évben harmincról harminchétre gyarapodott. Tradicionális jótékony célú nagy projektjeinket folytattuk, s azok eddig jobbára fejekben őrzött forgatókönyveit rögzítettük is. Az egyik előnye a Rotary klubnak, hogy sokféle szakma képviselteti benne magát a tagok révén, tapasztalatainkat megoszthatjuk egymással – mondta el Székely László, aki a Rotary Club Győr elnöki posztját látta el az elmúlt egy évben, s ahogy ez klubjuknál szokás, nemrégiben átadta ezt a szerepet tagtársának.

Dombi László alapító tagja a győri klubnak és szerinte az elmúlt tizenöt év alatt profi, eredményorientált, hatékony, jótékony szervezetté vált. ˝Jól kell gazdálkodnunk, jól kell felkészülnünk a rendezvényekre, hogy minél több segítséget juttathassunk rászorulókhoz, nemes célokra, mégis a legfontosabb dolgunk a barátság erősítése˝ – mondta el új elnökként. Dombi László tudja, nehezebb az adománygyűjtés a gazdasági viszonyok miatt, ezért is kell szerinte a Rotaryban többet dolgozniuk. Úgy véli, sok jó akaratú ember van környékünkön is és ha jó célokat látnak, akkor hajlandók azt támogatni. ˝Kell a bizalom, hogy bízzanak abban az adakozók, hogy támogatásuk biztosan eljut a rászorulókhoz, de a városban tudják a győri Rotary klubról, hogy ez akcióinknál így is történik. Bíznak bennünk˝ – szögezte le.

Régi és új elnök: Székely Lászlótól (b) Dombi László (j) veszi át egy évre a klubelnöki stafétát. Középen dr. Barsi Ernő, a Rotary Győr rangidős, tiszteletbeli tagja.
Régi és új elnök: Székely Lászlótól (b) Dombi László (j) veszi át egy évre a klubelnöki stafétát. Középen dr. Barsi Ernő, a Rotary Győr rangidős, tiszteletbeli tagja.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Mándoki újabb megakoncertje

Győr - Az ex Dzsingisz Kán-os visszatér és hozza Bonnie Tylert is – a magyar származású,… Tovább olvasom