Kisalföld logö

2019. 04. 20. szombat - Tivadar Még több cikk.

Bezárnak a szabadstrandok Győrben: tilos a fürdés az Aranyparton is

Szeptember 1-jétől az Aranypart I. és az Aranypart II. területén is tilos a fürdés.
A Győr-Szol Zrt. augusztus végéig biztosította a vízben tartózkodás biztonságos feltételeit az Aranypart I. és az Aranypart II. szabadstrandon. Szeptember 1-jétől, a nyári szezon lezárultával mindkét szabadstrandon megszűnik a mentőőri szolgálat, egyben tilos a vízben tartózkodás.
 
A Győr-Szol Zrt. munkatársai 2018. augusztus 31-én a szabadstrandokról a raktárba szállították többek között a vízmélységet és a fürdési helyet jelző bójákat, az életmentő csónakokat és más eszközöket. A fürdőházat téliesítik és szakszerűen lezárják.
 
Fürödni tilos:
 
Vannak a városban olyan vízterületek, ahol nem biztonságos a vízben tartózkodás, ezért Győr Megyei Jogú Város Jegyzőjének kiadott 19456-7/2008. számú jegyzői határozatának értelmében tilos fürödni az adyvárosi tározótóban, a József Attila-lakótelep területén létesített kettő tározótóban, az Iparcsatorna teljes hosszában, a Rába folyó mindkét felén, a bácsai vízáteresztő zsilip környékén (Holt-Duna-ágban), a pinnyédi híd győri hídfőjénél, a püspökerdei átvágás teljes hosszában, Győr-Újvárosban a Mákos-dűlői volt kavicsbányában, Győr-Gyirmóton a Marcalban, a bácsai bányagödrökben, a Holt-Marcalban (rabkerti tóban) és a győrszentiváni volt szabadstrandon. A Kovalter pihenőpark területe kizárólag napozásra használható. Szeptember 1-jétől az Aranypart I. és az Aranypart II. területén is tilos a fürdés.
 

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

30 filmes program, 130 művész egy színpadon Győrben

30 filmes program, 130 művész egy színpadon Győrben
Győri Filmnapok és EKF nap is lesz jövő hétvégén. Tovább olvasom