Kisalföld logö

2019. 07. 21. vasárnap - Dániel, Daniella 21°C | 33°C Még több cikk.

Bemutatta vadonatúj versenyautóját a SZEnergy - fotók, videó

A különösen áramvonalas, elektromos jármű olyan tervezési megoldásokkal büszkélkedhet, ami a mezőnyben is különlegesnek számít.
Teljesen új jármüvet épitettek a Széchenyi István Egyetem hallgatói az idei Shell Eco-marathon Europe versenyre, amit július 2-5. között rendeznek meg a London külvárosában. A győriek energiahatékony járműve kívül-belül a jövő technológiai megoldásait idézi. 
 
Fotók


A Shell Eco-marathon Europe energiahatékonysági versenyre idén 160 európai csapat készül az egyedi építésű és fejlesztésű járműveikkel, hogy kiderüljön, kinek a járműve tudja megtenni a legtöbb kilométert 1 liter üzemanyaggal vagy 1 kVVh energiával. Az idei verseny új helyszíne minden csapat számára új izgalmakat hozhat. A diákok idén az innovációs és Technológiai Minisztérium védnöksége alatt képviselik Magyarországot a versenyen. 

A győri csapat az elmúlt egy évet az új jármű tervezésével és építésével töltötte. A különösen áramvonalas, elektromos jármű olyan tervezési megoldásokkal büszkélkedhet, ami a mezőnyben is különlegesnek számít. 
 

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Emberi csontvázakra bukkantak a győri színháznál - fotók

Emberi csontvázakra bukkantak a győri színháznál - fotók
A csontokra a felújítást megelőző régészeti feltáráson találtak rá. Tovább olvasom