Kisalföld logö

2019. 03. 23. szombat - Emőke 2°C | 17°C Még több cikk.

Bárki bonthatja az Opelt a győri egyetemnél? - fotókkal

Több mint két hete áll a magára hagyott autó a győri egyetem mögött, s lassan semmi sem marad belőle.

Győr, Vásárhelyi P. utca. A Széchenyi Egyetem mögötti részen két hete szerelgeti, lopja, aki csak akarja /na kik?/ az Opelt. A rendőrök megnézték, körüljárták, majd közölték, ez nem rendőrségi eset, a közterület-felügyelőségre tartozik.

Ennyire érdektelen az egész?
- kérdezi olvasó-tudósítónk, Knipper Emil.

A nyílt utcán történő illegális autóbontókról pár hete közöltünk cikket: úgy tűnik, hogy újabb kirívó esetre bukkantunk Győrben.  Olvasóink írták

31 hozzászólás
12
 • 31. viryg 2009. december 29. 12:18
  „A tulaj elég érdekesen állt meg. Így a saját kocsimmal sosem állok meg ha mégis akkor is csak pár percre. Ez meg hetek óta az autó felé sem néz, meg is érdemli. De szerintem itt valami gebasz van hiszen ez nem egy 20 éves zastava, vagy kockalada ami a kutyának sem kell.”
 • 30. fióka 2009. december 29. 11:07
  „FIGYELEM!!!Keresem kék opel kabrió típusú gépjárművemet a főiskola környékén aki tud róla valami kérem jelentkezzen.Ismertető jele nincs hátsókerék.MAGAS JUTALOM!!!”
 • 29. Feci000 2009. december 29. 02:26
  „Szerintem a következő ugyis az lesz hogy vki eltrélerezi .Hogy most az a közterületes lesz vagy vki más azt nem tudni. Egyet nem értek hogy aki szétverte a lámpákat meg szétfeszegette annak miért volt jó. Miért nem inkább kiszerelte a cuccot aztán akkor még pénze is lenne belőle. Szerintem tuti cinkes a kocsi azért lett otthagyva. Mert akár műszaki hibás lesz akár részeg a tulaj másnap tuti intézkedik hogy ne ott legyen egy félreeső helyen. Nekem is már volt hogy megállt az autóm lehetelen helyen de egyből szóltam havernak hogy vontassuk el szerelőhöz. Amúgy képekről nézve igen patent kis kocsi lehetett ez mikor még egybe volt. Ilyen jókis astra kabriót nem nagyon látni errefelé. Komolyan mondom én közel állok a márkához is de még ráadásul szép is volt hát mindenesetre részvétem a tulajnak.”
 • 28. Kusztax 2009. december 28. 22:10
  „Ennyi erővel már ellopom a kocsit... de nem?”
 • 27. Magneto 2009. december 28. 10:27
  „Beszéltem a rendőrökkel. Megnézték az autót kiderítették ki a tulaj. Felszólították hogy vigye el az autót! De még micsoda véletlen mindíg ott az autó! Ha tényleg ő a tulaj miért nem vitte el???? Miért nem jelentette be hogy rongálják az autóját???
  Egyvalamit azonban leszögeztek számomra is a rendőrök. Sajnos Magyarországon az ilyen típusú bűncselekményeknél csak akkor intézkednak ha van sértett! Tehát ha valaki bejelenti hogy az övé és azt megronngálták nyomoznak. Ha nem nem. Értitek ti ezt? Megint a Magyar jogszabályo!”
 • 26. premo 2009. december 27. 19:39
  „szégyen....”
 • 25. okostojas007 2009. december 27. 18:37
  „ha minden piás vezető ott hagyná éjjel az autóját , tele lenne a parkoló.....”
 • 24. zotya975 2009. december 27. 17:01
  „Feci000 termosztátot lehet venni 3-5 ezer forintért, és nem márkafüggő. Éppen olyan van az F-astában, mint a G-ben, csak a nyitási hőfok passzoljon. Két venti meg csak akkor van benne, ha klímás.”
 • 23. bonita2 2009. december 27. 16:15
  „Megnezte-e valaki, hogy mi is van a csomagtartoban? "kocsitulajdonos"?”
 • 22. Feci000 2009. december 27. 15:37
  „Kár hogy nem G astra Z-s motorkóddal már ott lennék és a termosztátot meg a beszivott levegő jeladót ki is kaptam volna meg lehet hogy a két ventit is :D De ha már ott vok szerszámokkal akkor már máshoz is megjönne az étvágyam :D”
 • 21. Truder 2009. december 27. 15:28
  „Nem hiányzik senkinek?? A rendőrség mért nem néz utána? Lehet, hogy lopott, vagy "vér tapad hozzá".”
 • 20. imre1964 2009. december 27. 13:51
  „Valószínü hogy cigány a tulaj azért nem foglalkoznak vele.
  Majd ha gárdistáé lenne kivonulna az égész sündörség.
  Szebb jövőt!!!!!”
 • 19. airjordan23 2009. december 27. 13:32
  „Ez igen!
  És még rendszám is van rajta?
  És a rendőrök még csak annyit sem tettek,hogy lekérdezzék kié az autó?
  Mibe került volna az ha rádión beszólnak? Gondolom rengeteg pénzbe.......
  Én az ottani étterem hátsó parkolójánál, egy hétvégi rendezvény miatt, a fűre álltam.
  Természetesen feljelentettek.(Mivel tele volt a parkoló mindenhol)
  Csakhogy! Kiderítettem,hogy az EGYETEM TERÜLETE és főleg az ahova Én akkor parkoltam az NEM KÖZTERÜLET.Még ha füves is.Mivel az Egyetem és azon belül az Étterem "tulajdona". Természetesen ez 50.000.- es parkolás lett volna.De megvétóztam.A másik "vicces" dolog,hogy egy rendőrségi kisbusszal jöttek kb 8-an úgy éjfél körül.Gondolom, jobb dolguk nem volt.Mert hát ilyen későn és hidegben az igazoltatás nem túl kellemes.No nem a polgárokra nézve.
  Na és hova parkoltak??? Na ná,hogy a fűre!!!!! És míg ott parkolva hagyták a rendőrségi járművüket,szépen büntetgették az ott álló autókat.De mi is lefotóztuk őket.
  Jahhh és ugye most csak egy irányból lehet behajtani az egyetemhez.Na milyen autó jött velem szemben??? Természetesen rendőrségi.Akkor hogyan is van ez? Ők behajthatnak mindenhova? Ja meg az új módszerük,hogy bekapcsolják a szirénát a jelzőlámpánál és miután áthaladtak kikapcsolják.
  Erről ennyit.”
 • 18. Shaki 2009. december 27. 12:12
  „Ez még régen, amikor kb. 5 éves lehettem, sokat jártam romániába, a nagypapám anyukája élt ott. Akkoriban ilyen eset ott előfordult, talán érthető okokból. Én az utcán parkolok, 2 napja nem ültem kocsiba, remélem az enyém még egyben van!!!:)))) Szegény tulaj, a következő kocsiját már nem fogja sehol otthagyni!”
 • 17. ggg 2009. december 27. 10:50
  „tipikus mo.
  a rendőrség meg elmehet a .........”
 • 16. Leon60 2009. december 27. 09:40
  „Ez év nyarán előttem jelentettek fel rendőrök egy fiatalembert innen 50 méterre, amiért a fűre tolta a motorját maga mellé, amíg napozott, mert félt hogy ellopják. Nem hiszem hogy a rend őrei nem foglalkoztak volna az autóval.”
 • 15. 49. 2009. december 27. 08:40
  „Az Okmányirodában minden személygépkocsi, aminek rendszáma volt/van megtalálható a nyilvántartásban. A rendőrnek pedig meg kellene győződni arról, hogy nem bűncselekmény miatt van ott, ha nem, akkor a közterületeseket értesítsék.
  Kb. negyven évvel ezelőtt történt. Jöttek hozzánk civil ruhás nyomozok apám kocsiját megnézni, a motorház jobb oldalát vizsgálták át, mert cserbenhagyásos gázolás történt, és az ott maradt festék alapján ellenőrizték az összes hasonló színű autót. Akkor kevesebb volt az autó, a nyilvántartás pedig primitívebb, de utána tudtak járni a dolgoknak.
  Most, amikor semmi perc alatt a motorszám/alvázszám alapján bármit megtudhatnak a nyilvántartásból egy kocsiról, ennyire nem érdekli őket. Vagy az elektronikus világ fog ki rajtuk?
  Amikor a kocsim első rendszámát ellopták, bejelentettem a rendőrségen, ahol körözést adtak ki a rendszámra. Az okmányirodában addig nem tudták a rendszámot pótolni, vagy újat adni, míg a körözés tart, ezért aztán meg kellett szüntetni az eljárást, hogy a kocsimat tudjam használni. A tolvajoknak kedveznek az ilyen rendeletekkel is.”
 • 14. soproni 2009. december 27. 08:38
  „12.holuvera! Ne adjál tippeket a.... népnek:)”
 • 13. soproni 2009. december 27. 08:36
  „Ez döbbenetes.... és nehogy már a tulaj legyen a legfelelősebb azért,hogy apránként ellopják az autóját!”
 • 12. holuvera 2009. december 27. 07:57
  „A Praktiker parkolóban 2 éve várakozik egy autó gazda nélkül!”
31 hozzászólás
12
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Karácsonyi tavasz melegrekorddal

Sellyén ismét megdőlt a melegrekord, öt fokkal volt melegebb pénteken, mint az 1983-ban. Tovább olvasom