Kisalföld logö

2019. 01. 22. kedd - Vince, Artúr -7°C | 2°C Még több cikk.

Baltával ölte meg a családját a férj, aztán magával is végzett - videó a rendőrségi tájékoztatóról

A rendőrségi sajtótájékoztatón elhangzottak szerint a férj gyilkolta meg feleségét és két kislányát Tényőn, majd egy láncfűrésszel magával is végzett. A férj magánrendelésen többször is járt pszichológusnál.


14 óra 35 perc - A férj baltával gyilkolta meg a családját, majd magával is végzett

"Rendkívül megrendítő volt a helyszín, nem kívánom senkinek, hogy hasonlót át kelljen élnie" – kezdte a rendkívüli tájékoztatót Szabadfi Árpád dandártábornok, megyei rendőr-főkapitány.

Szabadfi Árpád hozzátette: a történtek rekonstruálása mellett az okok keresése elsődlegesen a nyomozás feladata.


Videó: Cseh Róbert."Három főt a gyermekszobában, a garázsban pedig a férjet találtuk meg, aki vértócsában feküdt. A helyszíni szemle során garázsban megtaláltuk azt a baltát is, amellyel nagy valószínűséggel meggyilkolta feleségét és két kislányát" – vette át a szót dr. Bánhalmi Zsolt rendőrezredes, a megyei kapitányság bűnügyi igazgatója.

"Az elsődleges vizsgálatok szerint a férj pszichiátriai kezelés alatt állt, a bűncselekmény feltehetően hétfő reggel 8 és 9 óra között következett be. A férj egy nagyméretű baltával végezte ki a családját, de a gyilkosságok sorrendjét még nem sikerült megállapítani.

Felesége és két kislánya holttestét a gyerekszobába vitte, paplannal betakarta, majd öngyilkosságra tett kísérletet.

Először megpróbálta az ereit felvágni, ezt követően a mellkasába kést vágott, de ezek nem lettek végzetesek. Ezt követően nyúlt a láncfűrészhez; először a homlokát sebesítette meg, majd végül a torkán elvágta az ütőerét, s elvérzett" – közölte dr. Bánhalmi Zsolt.

A szörnyű tragédia valószínűleg pár perc alatt lezajlott. A környéken senki nem hallott semmit a mészárlásból, azaz a feleségnek és a két kislánynak esélye sem volt a menekülésre.


Videó: Cseh Róbert.


A nyomozás eddigi eredményei szerint reggel a családanya több emberrel is folytatott telefonbeszélgetést, s ekkor még semmi nem utalt arra, hogy tragédiába fordulnak az események.

A férj körülbelül 1,5-2 hónapja állt pszichiátria kezelés alatt - egy magánorvos járt -; a rendőrség információi szerint hipochonder volt, ennek következtében mély depresszió alakult ki nála, mely idővel valószínűleg skizofréniával párosult.

Arra az újságírói kérdésre, hogy a feleség próbált-e védekezni férje támadásával szemben, a bűnügyi osztálya vezetője, Károlyi Zoltán alezredes úgy felelt: "nem valószínű, mivel a tragédia a vizsgálat jelenlegi állása szerint pillanatok alatt lezajlott".

Károlyi Zoltán hozzátette: "az idegenkezűséget ki lehet zárni, a férj öngyilkossági kísérlete egyértelműen bizonyítja ezt, mivel ha valakit megtámadnak láncfűrésszel, akkor a védekezés következtében teljesen másfajta sérüléseket szenved".

A rendőrségnek van olyan információja, hogy az elkövető édesapja is öngyilkos volt. Újságírói kérdésre elhangzott: a család jó körülmények között élt, anyagi problémáik nem voltak, ahogy a cselekményre esetleg okot adó más körülményre sem derült eddig fény.

Felvételek a rendkívüli rendőrségi sajtótájékoztatóról. Fotók: Bertleff András.

A kisalfold.hu szervere túlterheltség miatt negyed órára leállt, emiatt elnézést kérünk.


13 óra 58 perc - Elkezdődött a rendőrségi sajtótájékoztató

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr Főkapitányságon a tényői brutális gyilkosság ügyében sajtótájékoztatót tartanak, melyet a kisalfold.hu online közvetít.

A megyei rendőrfőkapitány, Szabadfi Árpád dandártábornok azzal elkezdte a tájékoztatást, hogy "a nyomozás 16. órája után biztos tényeket tudok mondani".

Újabb felvételek a tényői tragédia helyszínéről. Fotók: Bertleff András.

11 óra 34 perc – Döbbenet az arcokon

A kisalfold.hu Tényőn járó munkatársai néhány helyi embert láttak csupán a településen, többségük arcán jól látszódott a döbbenet.

A tragédia helyszínén kis túlzással a komplett magyar média még mindig ott van. A több tucatnyi újságíró és fotós mellett az egyik televíziós csatorna közvetítő kocsija is az Árpád utcában állomásozik.

A tényői négyes gyilkosság helyszíne. Videó: Cseh Róbert.Két rendőrkocsi is áll a ház előtt; a szörnyű tragédia helyszínén még mindig dolgoznak a rendőrök, akik nyomokat rögzítenek, fényképeznek.A tényői brutális gyilkosság helyszíne. Fotók: Cseh Róbert.


A ház egyébként egy erdős rész mellett fekszik. Gyakorlatilag teljesen kész a szépnek mondható családi ház, igaz, még nem vakolták be.

"Ha bármiben tudunk segíteni, igyekszünk majd rendelkezésre állni"

A tényői polgármesteri hivatalban szintén egymásnak adták a kilincset az újságírók.

Arra a kérdésünkre, hogy terveznek-e bármilyen megemlékezést, Dr. Horváth Orsolya úgy felelt: "egyelőre még nem jutottunk el idáig. A férj testvérével tervezzük felvenni a kapcsolatot, s természetesen ha bármiben tudunk segíteni, igyekszünk majd rendelkezésre állni".

Szóba került egy csendes megemlékezés

A tényői általános iskolában visszafogott gyerekzsivaj fogadott bennünket. Bár égő gyertyákat, mécseseket nem találtunk az iskolában – a nyolcéves kislány egyébként nem ide, hanem Győrbe járt iskolába –, úgy hallottuk, hogy már szóba került a tanárok között, miszerint a meggyilkolt gyerekek emléke előtt csendben tisztelegjenek.

9 óra 12 perc - A férj gyilkolt?

Információnkat a rendőrség nem erősítette meg. A megyei főkapitányság szóvivője, Kocsis Tünde alezredes csupán annyit mondott: a bűncselekményben folytatott nyomozás eddig ismertté vált körülményeiről délután 2 órakor sajtótájékoztatón számolnak be.

Az alezredes egy másik forrásból származó információnkat sem erősítette meg, miszerint a férj pszichiátriai kezelés alatt állt.

8 óra 2 perc - Brutális gyilkosság Tényőn

Brutális gyilkosság történt Tényőn. Egy négyfős családdal, a 37 éves apával, 36 éves feleségével, valamint 8 és 5 éves kislányaikkal végzett az ismeretlen elkövető. A vérfürdő a sokat tapasztalt rendőröket is megrázta.

 
Tehetséges, zárkózott diák volt.

A feleség a Győri Vizuális Művészeti Szakközépiskolában érettségizett, majd  Sopronban a Nyugat-magyarországi Egyetem Alkalmazott Művészeti Intézetének építész szakát végezte el. Neve mellőzését kérő középiskolai tanára elmondta, tehetséges, s némiképp zárkózott diákként emlékszik rá. Jó alakú, csinos lány volt, aki modellkedéssel is próbálkozott annak idején.

Egy belsőépítész házaspárt és két kislányukat találta vérbe fagyva a férj testvére Tényőn tegnap kora este, majd tett bejelentést a rendőrségen. A kiérkező járőrök az egész Árpád utcát lezárták, még az ott lakókat sem engedték be oda.

A teljes hírzárlat ellenére lapunk megtudta, hogy a 37 éves Sz. K. és felesége, K. V. belsőépítészek, hat éve laknak a faluban, a telek, amire építkeztek, nagyanyai örökség. Két gyermekük volt, egy 5 és egy 8 éves kislány, akikkel ugyancsak végzett a brutális gyilkos. Úgy tudjuk, az ismeretlen fejszével és motoros fűrésszel végzett a családdal.
Azt nem tudni, hogy a házaspár és gyermekeinek gyilkosa mikor követte el szörnyű tettét, a testvér kora este, 7 óra körül látogatta meg a házaspárt. Információnk szerint a négyes emberölés korábban, valamikor hétfő délelőtt történhetett. A halál idejét igazságügyi orvos szakértő állapítja majd meg. A rendőrség egész éjszakai helyszínelésre rendezkedett be a házban, amelyet nem engedtek megközelíteni sem. A megyei rendőrfőkapitány, Szabadfi Árpád dandártábornok – jól látható döbbenettel az arcán – elzárkózott a nyilatkozattól, mondván, a helyszínelést még végzik a kollégák. A tábornok mára ígért tájékoztatót.


Galéria kép

A szomszédok nem igazán ismerték a házaspárt, mint azt egyikük elmondta, a gyerekek Győrbe jártak iskolába, a család általában csak este járt haza. Annyit elmondott, hogy amikor találkoztak, beszéltek velük, nagyon rendes, kedves emberek voltak. Nem értik, hogy mi lehetett a gyilkosság indítéka.

 
"Elképzelni sem tudom, ki árthatott nekik..."

A tényői gyilkosságokkal kapcsolatban tegnap este sikerült az egyik szomszédot elérnünk. Ő annyira megdöbbent a közvetlen környezetében történt szörnyű tragédián, hogy neve elhallgatását kérte:

"Megdöbbentő, ami történt, alig harminc méterre lakunk a háztól, a múlt héten beszéltem velük utoljára. Gyönyörű két gyermekük volt... Szörnyű, hogy mindez előfordulhatott. Semmit nem vettem, vettünk észre. Csak arra lettem figyelmes, hogy megérkeztek a rendőrök és a mentők, akkor mentem ki a házból, hogy megnézzem, mi történt. A család négy vagy öt éve jött Tényőre, de gyakorlatilag csak aludni jártak ide. Reggel beültek az autóba a gyerekekkel és este jöttek haza. Úgy tudom, sokat dolgoztak, vállalkozók voltak. Elképzelni sem tudom, ki árthatott nekik. A faluban, úgy tudom, nem volt haragosuk, nem volt, aki rosszat akart volna nekik. Persze, ahogy említettem, nem is tartózkodtak sokat Tényőn. Hogy gazdagok lettek volna? Erről nem tudok, úgy éltek, mint minden normális ember, sosem hivalkodtak. Igaz, nemrég építkeztek, de ez manapság nem számít gazdagságnak. A ház gyakorlatilag a falu végén áll, talán ez lehetett az oka, hogy éppen velük fordult elő ez a tragédia."

A Tényőn történtekkel kapcsolatban a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője, Kocsis Tünde alezredes elmondta, a rendőrség több emberen elkövetett emberölés miatt indította meg a nyomozást.

A szóvivő hozzátette: a látottak a sokat tapasztalt nyomozókat és bűnügyi technikusokat is megdöbbentették. A halottszemlét külön mind
egyik áldozatnál le kell folytatni, s a nyomok aprólékos rögzítése is nagy odafigyelést és időt kíván. Ezért az alezredes – a főkapitány ígéretét megerősítve – ma délelőttre ígért tájé koztatást a brutális gyilkossággal kapcsolatban.

A szülők munkahelyének tulajdonosát telefonon kerestük meg, aki tegnap éjfél előtt néhány perccel hívta vissza szerkesztőségünket. Tőlünk tudta meg a tragikus hírt, amelyen megdöbbent, s érthető módon a sokk miatt nem tudott nyilatkozni egykori kollégáiról.

7 óra 44 perc - Vérfürdőként írta le a történteket egy rendőr

Vérfürdőként írta le a hétfőn felfedezett tényői négyes gyilkosságot az MTI-nek egy név nélkül nyilatkozó, a helyszínen járt rendőr.

Azt mondta, szúró- vagy vágóeszközökkel végeztek a harmincas éveikben járó szülőkkel, valamint két gyermekükkel, a nyolc- és ötéves kislánnyal.

Kedd reggel, amikor már a helyszín közvetlen közelébe engedték a rendőrök az újságírókat, az MTI tudósítója azt láthatta, hogy egy félkész házban élt a meggyilkolt család. Az épület falai még vakolatlanok, itt-ott építőanyag-halmok állnak. A ház, ahol a gyilkosság történt, Tényőnek a főúttól távolabbi végén áll, három-négy háznyira a település végét jelző táblától. A Győr-Moson-Sopron megyei településen hétfő este hét óra körül találta meg vérbe fagyva a négytagú családot egy rokonuk - közölte Kocsis Tünde alezredes, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője. Az inforádió vele készült hanganyagát itt hallgathatják meg.

A család egyik ismerője az MTI tudósítójának a helyszínen azt mondta: a meggyilkoltak rendezett életet éltek, mindkét szülő építészmérnökként dolgozott.

Keddre ígért bővebb tájékoztatást a gyilkosság helyszínéről hétfőn késő este távozó Szabadfi Árpád megyei rendőrfőkapitány.

22 óra 57 perc - Keddre ígér tájékoztatást a rendőrség

Keddre ígért tájékoztatást a tényői négyes gyilkosság tetthelyéről hétfőn késő este, fél tizenegy körül távozó Szabadfi Árpád Győr-Moson-Sopron megyei rendőrfőkapitány.

Az autója lehúzott ablakán át válaszoló rendőri vezető az újságírók egyetlen érdemi kérdésére sem felelt. Este 10 óra körül a rendőrség felszámolta a falu központjában lévő ellenőrzőpontot, ahonnan korábban senkit nem engedtek tovább az Árpád utcába, ahol a gyilkosság történt.

Az újságírók jelenleg a gyilkosság helyszínétől néhány száz méterre, egy újabb lezárásnál várják az utcán, szemerkélő hóesésben, hogy kitudódnak-e további részletek. A rendőrök az újabb ellenőrzőpontnál egy terepjáróval torlaszolták el az utat.

22 óra 04 perc - Öt- és nyolcéves kislányokat gyilkoltak meg 

Egy 37 éves nőt és 36 éves férjét, valamint öt- és nyolcéves lánygyermekeiket gyilkolták meg. Rendőrségi forrásból úgy tudjuk, várhatóan egész éjszaka tart majd a helyszíni és a halottszemle, ennek idejére a falu központjában, indulásánál zárták le azt az utcát, amelyben onnan másfél kilométerre történt a bűncselekmény.

A család egyik ismerője úgy nyilatkozott munkatársunknak: a meggyilkoltak rendezett életet éltek, mindkét szülő mérnökként dolgozott.
20 óra 12 perc - Tényő irányába az összes utat lezárták a rendőrök 

Az elhunyt család tagjait a rokonság fedezte fel hétfőn este hét óra körül. Információnk szerint a két felnőttet és két gyereket brutálisan meggyilkolták. Úgy tudjuk, az áldozatok közül a családfő építész volt.

Tényő irányába az összes utat lezárták a rendőrök, jelenleg nem lehet behajtani a településre. Abba az utcába sem hajthat be senki, ahol a gyilkosság történt - az ott élők sem.


Fotók: Bertleff András.
Fotók: Bertleff András.
 
 

Olvasóink írták

1031 hozzászólás
 • 1031. manoka47 2010. június 19. 18:55
  „Szeretném tudni hl tart az ügy jelenleg?”
 • 1030. viperetta335 2010. április 02. 11:05
  „Cigányok,ugyan!
  És miért?
  Sokkal jobb lenne bármi,mint tudomásul venni,hogy az apa volt,értem.”
 • 1029. 1olvasó 2010. április 01. 14:52
  „Ez egy borzalom, szinte naponta elgondolkodok a hallottakon, az olvasott cikkeken. Kizártnak tartom, hogy az apa tette volna. Ha valóban annyiszor sebesítette meg előtte magát, mint amit írnak, akkor képtelenség azt a fűrészt olyan állapotban beindítani, berántani. De ami engem a leginkább foglalkoztat, az a szembeszomszéd vallomása. Ő vajon mit tud, mit látott? Erről miért nem ír senki sem?”
 • 1028. boy1970 2010. április 01. 12:59
  „Nem az apa a cigányok irtották ki a családot !!!

  ... hát egyáltalán nem mindegy, mi történt (bőven elég max. 10-20
  helyre továbbítani)

  Hírzárlat a választások miatt, nehogy a cigányok ellen és a jobbik
  részére hangolódjon a közvélemény !!!.

  Mint azt mindannyian tudjuk szörnyű tragédia történt ezen a héten,
  kedden, Tényőn, ahol egy család, két kislány, és az ő szüleik
  vérbefagyott holttestét fedezte fel egy hozzájuk látogató rokon. A
  rendőrség nagy erőkkel a helyszínre vonult, azt lezárta, majd hosszas
  és alaposnak tűnő helyszíni szemle után egy sajtótájékoztatón
  nyilvánosságra hozta a borzalmas történetet. A történet negatív hőse
  az édesapa, aki megölte családját, utána pedig önmaga ellen fordult.

  A rendőrségi jelentés logikusnak látszik, de néhány dolog azért már
  akkor feltűnt. Műszaki ember lévén nekem nehezen hihető az, hogy egy
  felvágott erű, többszörösen mellkason szúrt ember hogy a fenében tud
  beindítani egy benzinmotoros láncfűrészt, illetve apaként, férjként
  nem tudom elképzelni azt az elmeállapotot, amiben végzetes támadást
  indítok azok ellen, akik az én világom központjai. Értelmiségi,
  tisztes anyagi és egyéb egzisztenciális körülmények között élő magyar
  családról van szó.

  De kezdjük a fűrésznél. Akinek már volt szerencséje ilyen
  masinériához, az tudja, hogy az indítás nem egy "megnyomokegygombot"
  művelet, hanem ezeknek a gépeknek az indítása bizonyos sorrendiséget
  ír elő. Nevezetesen bekapcsol (típusa válogatja), láncfék kiold,
  "szívató" ráad, majd berántás, akár többször is, ha szükséges. Ezt én
  nem tudom elhinni egy olyan emberről, akinek a csuklóján az erek (ne
  adj´ Isten az inak egy része is) átvágva, onnan erősen vérzik,
  többszörös mellkas-szúrástól sérültek a mellizmok és talán a beljebb
  lévő nemesebb szervek is. A benzinmotor úgynevezett "berántása" bizony
  férfimunka, ráadásul nem mindegy mit mikor csinál az ember. Amikor
  pedig beindult, azt bizony kemény kézzel tartani is kell.

  A másik dolog a bizonyos hivatkozott pszichológusi kezelés. Azt
  tudjuk, hogy a pszichológus lelki problémákkal foglalkozik, a fentebb
  említett apuka is egy baráti státusban lévő ilyen szakemberhez járt.
  Legalábbis a rendőrség szerint. Ebben a témakörben laikus vagyok, de
  az, hogy valaki néhány alkalommal elmegy egy ilyen szakemberhez, aki
  még ráadásul ismerős, barát is, nem feltételez egy ilyen rettenetes
  elmebajt, amit ez a cselekmény sugall. Az én olvasatomban az
  elkövetéskori elmeállapot szigorúan pszichiátriai eset, komoly
  gyógyszeres beavatkozással megtámogatva. (..... leszögezzük még
  egyszer, hogy több médium is megírta, az apa nem járt ilyen
  kezelésekre.)

  Ide társul a mai napon tudomásomra jutott információ, miszerint a
  rendőrség felülről "szájzárat" kapott, és ragaszkodnia kell a
  családapa ámokfutását felvázoló sztorihoz. Ugyanis informátorom győri
  rendőrségi forrásra hivatkozva állította, hogy Tényőn, kedden, igen
  nagy valószínűséggel cigányok által elkövetett rablógyilkosság
  történt, és ezt a bűncselekményt, de leginkább az elkövető(k)
  személyére(eire) utaló adatokat fű alatt kell tartani, tekintettel a
  választások közelségére, ugyanis egy ilyen esemény nyilvánosság elé
  tárása robbanásszerűen a Jobbik megerősödését vonja maga után ebben a
  régióban, ugyanúgy, mint Kelet-Magyarország nagy részén, és ez akár
  eldöntheti a választásokat is.

  Az informátorom szerint a rendőrök találtak idegen lábnyomokat a
  házban (nem a gyilkosságok felfedezőjének nyomait), és még a zsaruk
  szerint is életszerűtlen az érfelvágós, késsel többször mellbeszúrós,
  láncfűrészes öngyilkosság. Az, hogy nem volt behatolási nyom a házon,
  az csak azért lehetett, mert a garázsajtó nem volt becsukva és ezen
  keresztül az elkövetők bejuthattak, illetve amikor elhagyták az
  épületet, a garázsajtót lecsukva, az automatikusan bezáródott. Így
  valóban azt a látszatot kelthette a helyszín, hogy az tette, aki nagy
  valószínűséggel eleve benn tartózkodott, ugyanis a bejárati ajtók be
  voltak zárva és belül himbálózott a kulcs is. Ehhez jön még a nem
  publikált láncfűrésztől eredeztethető sérülés az apa lábán.

  Mindezek fényében pedig fura, hogy a héten mennyi családja ellen
  forduló egyénről olvashatunk az újságokban és a neten is, illetve a
  rádió, televízió is megszaporította ezen esetek számát, kül- és
  belföldieket, múltban és napjainkban történteket egyaránt.

  Amennyiben ez így történt és történik most is (elhallgatás), ez
  hihetetlenül pimasz cinizmus a (háttér)hatalom részéről. Egyrészt
  szabadlábon van(nak) az elkövető(k), veszélyt jelentve bárkire,
  másrészt ez az összekacsintás kegyeletsértő, és hát a választási
  eredményt akár döntően befolyásolhatja..

  A fent leírtakat közléséhez természetesen hozzájárulok, de nevem,
  mailcímem közlését kérem mellőzzétek, van még egy csomó dolgom ebben a
  hazában.”
 • 1027. novap 2010. április 01. 01:06
  „Esetleg:
  Mészárlás után felocsúdik hogy mit tett,esetleg már ezért is akar végezni magával.Kitámolyog a garázsba,beindítja a fűrészt....valamilyen okból mégsem azzal kezdi hanem az erei felvágását kísérli meg,majd magszúrja magát,de gyengül ezért egyik sem sikerül,a fűrész működésben,nem felemeli hanem ráhajol.Ennyi.
  Sajnálatos nagyon,szívszaggató,de ha valóban az apa volt a tettes akkor biztosan meg van a miértje is.El sem tudjátok képzelni hogy egy ember felfokozott ideg- és lelkiállapotban mikre nem képes!!!! Adrenalin!!! Idegeskedős típusú embereknél szinte egy apróság is kihozhatja belőlük az elborult elmeállapotot.Ennek tükrében már nem annyira lehetetlen hogy az apa tette.Bár nem vagyok se helyszínelő,se rendőr,se pszichomókus.Ahogy én gondolom nem lehetetlen,de azért mégiscsak fura a történet akárhogyan is csavarjuk.”
 • 1026. ADAMOPELAG 2010. március 31. 20:42
  „hogy rántotta be a láncfűrészt, ha felvágta az ereit és tüdőn szúrta magát egy késsel közel a szívéhez?! Ha valakit egy horoggal megütnek a legnőbordái körül hogy beszoruljon a levegő, már akkor sem tudja berántani a fűrészt.
  Egy láncfűrészen két kar van, legalább 5-10 rántás mire hidegen beindul...stresszes állapotban késsel a mellkasába, felvágott erekkel hogy ránt be egy fűrészt?”
 • 1025. viperetta335 2010. március 25. 09:36
  „Az "ENNYI" sajnos kevés érv.”
 • 1024. LadyGaga90 2010. március 24. 15:59
  „Szerintem nem az apa volt!!!!!
  ENNYI”
 • 1023. Bébbynca 2010. március 24. 12:51
  „Hm...Megrendezett gyilkosság az egész!!!”
 • 1022. nanemá 2010. március 24. 07:35
  „..és az is választ ad sok kérdésre,hogy külön temetőben külön sírban fog nyugodni az apa.”
 • 1021. viperetta335 2010. március 24. 06:57
  „http://www.kisalfold.hu/gyori_hirek/tenyoi_csaladi_drama_megszolal_a_pszichologus_es_az_anya_novere/2147482/A másik cikkhez leírtam a tegnap esti Hír Tv-s riportot ,ha vallaki esetleg nem látta.
  Lehet,hogy az is baj velünk,hogy túl könnyen elfogadjuk,hogy "az apa kattant be és kész".Mert annyi mindent láttunk már.”
 • 1020. realgetva 2010. március 24. 03:59
  „egyszóval, az igazságot sosem tudjuk meg...
  __________________
  Nyugodjanak békében”
 • 1019. nature 2010. március 23. 17:57
  „kagylohej nem kell ezt túlbonyolítani. Az apa kattant be ennyi...”
 • 1018. viperetta335 2010. március 23. 17:13
  „Találgatunk.Viszont úgy tudom,lassan a temetésre készülődnek és nem lesz már nyomozás.”
 • 1017. kagylohej 2010. március 23. 07:24
  „Szerintem egyszerűen valami iszonyatos gazemberség volt a háttérben, aminek valamiképp az útjába akadtak. A pszichológus azt mondta, amikor utoljára látta őket, kézenfogva mentek, azt mondták, már semmi baj, és a feleség megemlítette, hogy most sajnos egészen más problémájuk van.....
  Már eleve a halálfélelem, depresszió - nem tán valami szennyes ügy miatt kínozta a férjet, amiről fontos információkat tudott meg, és ami miatt megfenyegették?????”
 • 1016. kagylohej 2010. március 23. 07:05
  „Hé, emberek!!!!!
  És mi van azzal, hogy a gyerekek ágyban voltak, betakarva? És nem védekeztek? Mi van akkor, ha ez az egész akkor történt, amikor a gyerekek még fel sem keltek? Ha egyszerűen az ágyban lettek agyonverve? És az anyjuk azért hevert a gyerekszoba előtt, mert vagy kényszerítették, hogy megmutatssa, hol alszanak a kicsik, vagy épp védeni próbálta őket? Egyáltalán lehet tudni, milyen ruha volt rajtuk? Nem tán hálóruha? Mert az egész nem is reggel 9 körül történt, hanem még hajnalban, amkor mindenki a legmélyebb álmát alussza? És semelyik szomszéd sem nézegeti, hogy akkor jön-e, megy-e valaki? És talán a nőt csak kényszerítették arra, hogy ezt az idióa szöveget rámondja a telefonra, aztán reggel nyolckor szépen lejátszották... Különben meg minek is keltek volna fel olyan korán, hogy reggel nyolcra már meg is reggelizzenek? És az miért telefonhír, hogy milyen klassz reggelit csinált apjuk? Kissé nevetséges emiatt bárkit is felhívni - hacsak nem volt fontos a TERELÉS miatt!!
  Azért nem látott senki semmit, mert a gyilkosok már éjjel (max. hajnalban) végeztek velük!!!!!!! Szerintem!!!”
 • 1015. kagylohej 2010. március 23. 01:15
  „Mindketten építészek voltak - tehát az építőiparban dolgoztak. Amiben kivételesen nagy pénzek foroghatnak (az állam részéről is). Ráadásul a nyugati határszélen éltek. Ki tudja, kinek a milyen piszkos üzletébe láttak bele, esetleg mit lepleztek volna le; volt valami, amiért érdemes volt leszámolni velük. Nem roma disznótolvajoknak. Ki tudja, kiknek. Miért kellett pl. az új kormányati negyedbe belevágni és onnan hihetetlen mennyiségű pénzt eltüntetni? És ez csak egy példa. Az egész iparág óriási pénzszivattyú. Ismerek olyan vállalkozót, akinek az állam egy milliárddal tartozik. Ki tudja, mi folyik az építőiparban, az építészetben, amibe véletlenül beleakadt ez a házaspár.
  Rettenetesen megrázott az eset, mert én is elhittem, hogy képes egy férfi így megbolondulni.
  Köszönöm mindazoknak, akik ezt nem hitték el, így már én is megnyugodtam. Ugyanakkor valóban nem kell a romákat bűnbaknak kikiáltani.
  Nyilván többet ért az az információ, ami a fejükben volt....
  Köszönöm, ha nem moderálnak ki.”
 • 1014. viperetta335 2010. március 22. 06:45
  „Ha nem tartjátok "életszerűnek" azt,ami történt,miért életszerűbb az,hogy cigányok baltával kinyírnak egy családot,aztán ott hagyják berregve a láncfűrészt fényes nappal,és nem visznek el semmit...Itt nem volt disznó és nem volt elhordható érték.Mi tűnt el a házból?Visznek ezek mindent,építőanyagot,disznót,tyúkot,és Tényőn van egypár elég módos ház,ahonnan valóban lett volna elvinni mit...Innen meg egy tégla nem hiányzik.
  Nem igaz az erőszélen magányosan álló ház elmélete sem,mert valóban erdő van mögötte,de ez a ház egy utcában van,ahol vannak lakók,szemben is laknak, kicsit arrébb is.
  Ha ezt külső ember követte el,ezután elég cudarul kellett kinéznie.Fényes nappal távozott a házból,átrepült a kerítésen,és sétára indult a faluban vagy az erdei úton,véresen,munkaszüneti napon,kockáztatva,hogy emberekkel fog találkozni,akik ugye mindjárt felfedezik a berregő láncfűrészt...Hát ha ez a kétkedőknek "életszerű"...
  És válogatott a kivégzőeszközökben.Mert ugye a balta jó volt a gyerekeknek és az anyának,de az apának nem?
  Persze,saját magát is fejbe vághatta volna az apa,de a többszöri kísérlet is csak azt bizonyítja,hogy nem könnyű az embernek önmagával végezni.Megpróbálhatta volna persze gyógyszerrel is,másként is,de ő nyilván nagyon gyorsan szabadulni akart önmagától azok után,amit tett.És ez érthető.”
 • 1013. nature 2010. március 22. 01:34
  „Kurucék meg csináljanak csak ebből a szerencsétlen esetből is politikát csak azért,mert egy lassú felfogású gyanakvó alak írt nekik egy fincsi levelet arról,hogy ő személy szerint mit sejt.Persze a cigányok fényes nappal rontottak a családra és valószínűleg úgy repültek be a házba az ablakon hogy nem maradt utánuk semmi nyom.Sem ismeretlen lábnyom vagy keréknyom a talajon, sem újjlenyomat az ajtón se véres nyomok a falon vagy a fűben melyek idegen embertől származnak. Mert ugye megkérdőjelezik hogy az apa betudta-e indítani a fűrészt,de ha fordítva gondolkodnának talán nagyobb eredményre vezetne? Kedves Kurucok! Önök szerint mennyire reális,hogy a cigányok rátámadtak az apára majd előbb felvágták az ereket a kezein aztán mellkason szurkálták késsel majd stílfűrésszel végül meggyilkolták? Gondolják hogy egy kés nem lett volna elég nekik,ha valóban cigányok lettek volna? Gondolkodjon már az a pár ember aki cigányokat gyanúsít! Az a tény,hogy az apa kezein fel voltak vágva az erek elég ahhoz a megállapításhoz,hogy öngyilkosság történt.Egy gyilkos nem az ereket fogja felvágni áldozatán,hanem egy szúrással megöli.És főleg nem hordja egy helyre a holttesteket.Ha meg mégis akkor nem az apával tesznek kivételt.Felháborító,hogy mennyi hülye ember van ebben az országban!”
 • 1012. nature 2010. március 22. 01:15
  „1005. hozzászólás robthomas:
  Ezt most nem tudom értelmezni hogy értetted,de nem mondom hogy nincs igazad.:)”
1031 hozzászólás

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Brutális gyilkosságok a megyében

Az elmúlt években többször is villant a penge és dördült el a pisztoly. Találtunk eseteket,… Tovább olvasom