Kisalföld logö

2019. 01. 16. szerda - Gusztáv 1°C | 7°C Még több cikk.

Balettozó gyalogosok a Szent István úton

Teljes szélességben lezárták a járdát Győrött, a Szent István úton, a megyei bírósággal szemben építkezés miatt. A gyalogosok így a rendkívül forgalmas főúton kénytelenek kikerülni a lezárást, igen nagy a balesetveszély – jelezte több olvasónk is.
Ráadásul itt találhatók a vidéki buszjáratok megállói is, rendszeresen sok a gyalogos. Megengedhető az ilyesmi? – kérdezik. Máthé-Tóth Péter, a város útkezelő szervezetének tájékoztatási munkatársa lapunknak elmondta: a szóban forgó helyen szabályszerűen, engedéllyel történt az ideiglenes lezárás, rövid időre, amíg az épület állványozása tart.

Fotó: Bertleff András
Fotó: Bertleff András


Más, hasonló esetekben is megszokott eljárás ez állványépítéskor vagy bontáskor, hiszen veszélyes munkáról van szó. Az állványozás befejezése után (mától) az építők a házfelújítás során csupán egy métert foglalnak el az egyébként széles gyalogjárdából.

Olvasóink írták

 • 8. Vicky-ke 2008. június 20. 20:11
  „hehe Olivér ez jó kép rólad=)”
 • 7. Olesz 2008. június 20. 18:38
  „Hehe. Pont én vagyok lefotózva. Egyébként engem különösebben nem zavart, bár valóban veszélyes. Meg arra az 1-2 napra ki is lehetett bírni szerintem. Bár valóban hagyhattak volna nagyobb helyet...”
 • 6. kismarti 2008. június 20. 08:27
  „Én minden nap ott szállok fel a buszra és eszembe sem jut reklamálni. Nem hiszem, hogy nem lehet kibírni amig lefestik az épületet!”
 • 5. Pali 2008. június 19. 21:38
  „Olesz jó munkásember!!!!!”
 • 4. Atom atosz 2008. június 19. 21:35
  „Ki az a gyerek aki épp megy át az utcán,biztos egy bráner májszter.”
 • 3. M. Iván 2008. június 19. 09:33
  „Győr városában a balettozásnak komoly hagyományai vannak.”
 • 2. julicsa 2008. június 19. 09:00
  „Azt mikor fogják kicikkezni, hogy a Baross-híd nádorvárosi végénél a Generali Biztosító reklámjával ellátott sebességmérőt helyeztek el úgy, hogy szinte teljesen elfoglalja a járdát!!! Hány embernek kell fejjel nekimenni ennek a táblának (különösen a vakok számára balesetveszélyes!), hogy ne ott és ne úgy helyezzék el?”
 • 1. mtt 2008. június 19. 07:42
  „Talán ennyi intelligencia szorult mindenkibe, (legalábbis a többségbe) hogy tudomásul veszi, hogy az építkezés folyamata az állvány bontás, amihez tolerancia kell. Csak pár nap az egész. Nekünk, győrieknek lesz, amint elkészül, egy szebb, újabb épületünk. Addig talán aki még nem jött volna rá, az menjen a túloldalon, aztán a zebrán meg átjöhet, ha a biztonsága és a testi épsége megér ennyit. Ha nem, akkor tényleg balettozzon...de nem panaszkodjon, ha valammi történik vele, nem biztos hogy mindenért mást lehet okolni.....”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Aláírták a hulladékkezelő központ kiviteli szerződését

Győr - A beruházók és a kivitelező konzorcium képviselői ünnepélyesen aláírták szerdán a… Tovább olvasom