Kisalföld logö

2019. 02. 19. kedd - Zsuzsanna -1°C | 10°C Még több cikk.

Az MSZP köztársasági elnök-jelöltje Győrben: Majtényi bemutatta a programját

Molnár Gyula, az MSZP elnöke Győrben mutatta be Majtényi Lászlót kedden, akit a pártja is köztársasági elnök-jelöltnek javasol és egyetért négy plusz egy pontban megfogalmazott programjával.
 A pártelnöknek meggyőződése, hogy egyre több ember gondol ma hazánkban arra, másképp kellene politizálni, az országot irányítani, mint ahogy a jelenleg kormányzók teszik. S szerinte az, hogy a köztársasági elnök-jelölés kapcsán össze tudott fogni az ellenzék, azt mutatja, hogy lehet erre esély a 2018-as parlamenti választásoknál is.

Sajtótájékoztatóján Majtényi László programjáról elmondta, hogy olyan alkotmányos rendszerre lenne szükség, amiben független intézmények védik az állampolgárok érdekeit. Szerinte a szabad választás azt jelenti, hogy hasonló esélyekkel szállhat minden párt versenybe. Úgy véli, a korrupció ellen küzdeni kell, ami szerinte ma az állam szívéből terjed szét és fel kellene számolni hazánkban a szegénységet, ugyanis szerinte Magyarországon kétmillió ember a harmadik világ nyomorának szintjén tengődik. S a fenntartható fejlődés ökopolitikai célját is programjába vette, a jövő nemzedékének megfelelő képviseletével együtt.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Döbbenetes mennyiségű lopott alkatrésszel bukott le az orgazda - fotók, videó

Döbbenetes mennyiségű lopott alkatrésszel bukott le az orgazda - fotók, videó
A házkutatásokon több tízezer autóalkatrészt találtak, ami még a rendőröket is megdöbbentette.… Tovább olvasom