Kisalföld logö

2019. 04. 20. szombat - Tivadar Még több cikk.

Autókat rongált egy férfi Győr belvárosában - fotók

Egy 44 éves férfi két gépkocsi visszapillantó tükrét törte le, valamint a karosszériájukat behorpasztotta és az egyik jármű üvegét is betörte. A rendőrök a helyszínen elfogták.
Bejelentés érkezett a rendőrségre szombat este arról, hogy Győrben, az Árpád úton egy férfi agresszíven viselkedik és autókat rongál. A helyszínen tartózkodott egy szolgálaton kívüli rendőr, aki a garázdát visszatartotta az egyenruhások kiérkezéséig - olvasható a police.hu-n hétfőn. 
Autókat rongált egy férfi Győr belvárosában. Fotó: police.hu

Az intézkedőknek a szemtanúk elmondták, hogy az elfogott férfi a parkoló autók közül kettőnek a visszapillantó tükrét letörte, illetve az egyik jármű oldalsó ablaküvegét betörte, valamint a gépkocsik karosszériáját több helyen behorpasztotta. A járőrök a 44 éves helybéli férfit - agresszív állapotára tekintettel - a kórházba vitték. Egészségügyi ellátását követően - vasárnap - a nyomozók a Győri Rendőrkapitányságon garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Android karbantartók és memóriasebészek a Techtogether-napon Győrben

Android karbantartók és memóriasebészek a Techtogether-napon Győrben
Huszonkét győri, és a régióból érkező középiskolai csapat részvételével immáron a negyedik alkalommal rendezték meg a Techtogether Junior Győr pályaorientációs napot a Széchenyi István Egyetemen. Tovább olvasom