Kisalföld logö

2018. 12. 11. kedd - Árpád 1°C | 5°C Még több cikk.

Autóját, utasát otthagyva menekült a rendőrök elől egy férfi Győrben - fotók

Autóját, utasát otthagyva menekült a rendőrök elől egy férfi Győrben - fotók
Drog volt a kocsiban. A rendőrség egy 38 éves pannonhalmi férfi és egy 22 éves újrónafői nő ellen nyomozott, most lezárták az aktát.
A Győri Rendőrkapitányság járőrei 2017. augusztus 11-én éjfél körül Győrben, a Répce utcában ellenőrizték egy személygépjármű utasát. A sofőr korábban az Eötvös park közelében elhajtott a rendőri intézkedés elől és egészen a Répce utcáig közlekedett, majd az autóját és utasát is hátrahagyva elmenekült a helyszínről. 
A rendőrök a gépjármű ellenőrzésekor több csomag kábítószergyanús növényi származékot találtak, ezért a járműben tartózkodó 22 éves újrónafői nőt elfogták és a rendőrkapitányságra előállították. 

A nővel szemben drogtesztet alkalmaztak, ami pozitív értéket mutatott, így őt kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A 22 éves gyanúsított elmondta, hogy az autóban talált kábítószergyanús növényi származékról nem tudott. A nyomozás során a szakértő megállapította, hogy a járműben talált és lefoglalt bruttó 66,1 gramm anyag kábítószernek minősül.
A büntetőeljárás során a nyomozók 2018. januárjában beazonosították a gépkocsit vezető 38 éves pannonhalmai férfit, akit - elfogását követően - kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt szintén gyanúsítottként hallgattak ki az ügyben. A férfi elismerte, hogy az autóban talált kábítószer az ő tulajdona volt.  
A Győri Rendőrkapitányság a nyomozást befejezte és az iratokat a napokban vádemelési javaslattal a járási ügyészségnek megküldte - olvasható a rendőrség honlapján hétfőn.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hőközpontban jártunk Győrben, mindent megtudtunk a fűtésről - videó, fotók

Hőközpontban jártunk Győrben, mindent megtudtunk a fűtésről - videó, fotók
Kerékpártúra, üzembejárás és sok érdekesség várta a látogatókat a Távhőszolgáltatás napján a… Tovább olvasom