Kisalföld logö

2019. 01. 20. vasárnap - Fábián, Sebestyén -4°C | 2°C Még több cikk.

Audi Hungaria: ötödik alkalommal a Minőségi Táncművészetért - Díjazott: Tetiana Baranovska

Az Audi Hungaria a Győri Nemzeti Színházban a Sötét, csönd című darab szombati premierje után adta át a Minőségi Táncművészetért díjat a Győri Balett magántáncosának, Tetiana Baranovskanak.
A vállalat által öt éve alapított díjat az Audi Hungaria személyügyért és szervezetért felelős igazgatósági tagja, Dr. Knáb Erzsébet nyújtotta át a társulat magántáncosának, kimagasló balettművészi teljesítményének elismeréseként. A táncost egy háromtagú kuratórium választotta ki az egymillió forint pénzjutalommal járó díjra.

Nagyon büszke vagyok arra, hogy az Audi Hungaria immár 16 esztendeje a Győri Balett főszponzoraként támogathatja a táncművészetet. A társulat mind a magyar táncművészet életében, mind pedig nemzetközi színpadokon is meghatározó és maradandó értékeket hoz létre. A 25 éves Audi Hungaria számára is kiemelten fontos a hagyomány, az értékmegőrzés, mindazonáltal törekszünk az innovációra", mondta Dr. Knáb Erzsébet, az Audi Hungaria személyügyért és szervezetért felelős igazgatósági tagja. „Örömmel tölt el a partnerség a Győri Balett társulatával, akik előadásaikban számtalan felejthetetlen pillanattal ajándékozzák meg a közönséget"

- emelte ki Dr. Knáb Erzsébet.

A négykarikás vállalat elhivatott a régió kulturális- és sportéletének támogatása iránt. Többek között a Győri Balett által évente megrendezésre kerülő Magyar Táncfesztivál és a győri Négy Évszak Fesztivál nyárzáró koncertje mellett is szponzorként áll az Audi Hungaria.
A képen balról jobbra: Thoralf Hanschel, az Audi Hungaria motorgyártásért felelős igazgatósági tagja, Achim Heinfling, az Audi Hungaria igazgatóságának elnöke, Tetiana Baranovska a Győri Balett díjazott magántáncosa, Dr. Knáb Erzsébet, az Audi Hungaria személyügyért és szervezetért felelős igazgatósági tagja, Kiss János, a Győri Balett igazgaztója

A pénteki, szakmai bemutatón a Kardirex-díj győztesét is kihirdették, amit 2018-ban Luigi Iannone tudhat a magáénak. A díjat dr. Vasas Norbert centrumvezető főorvostól vehette át. A Kardirex Egészségügyi Központ és a Győri Balett együttműködésének egyik jelentős állomása volt, amikor tizenöt évvel ezelőtt a központ tulajdonosai művészeti díjat alapítottak.
Dr. Vasas Norbert a Kardirex Egészségügyi Központ Centrumvezető főorvosa adta át a díjat. Fotó: Orosz Sándor

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

17 éves fiú tűnt el Győrből már egy hónapja - Felismeri?

17 éves fiú tűnt el Győrből már egy hónapja - Felismeri?
Október 11-én tűnt el a 17 éves Dominik. Tovább olvasom