Kisalföld logö

2019. 01. 23. szerda - Zelma, Rajmund -7°C | -1°C Még több cikk.

Átadták a Fészek utcát

Átadták a Fészek utcát tegnap Nádorvárosban. Borkai Zsolt polgármester hangsúlyozta: rendkívül fontosak azok a beruházások, amelyek az önkormányzat és a vállalkozói szféra összefogásával valósulhatnak meg.
Az érintett terület rendezésének kérdése 2003-ig nyúlik vissza, amikor a fejlesztés első üteme elkezdődött. A második ütem 2004-ben indult a Kálvária és a Babits Mihály utca között: ebben a győri polgármesteri hivatal, az Inszol és a Tepee Kft. vett részt. A Fészek utcát a Tepee Kft. közérdekű kötelezettségvállalással készítette el, ezzel azonban számára és az Inszol Rt.-nek építési telkek nyíltak meg. Ezeken építették az önkormányzati bérlakásokat is, amelyről a Kisalföld korábban többször cikkezett. Jelenleg két telek nincs még beépítve: ezeken az Inszol orvosi rendelőket és bérlakásokat, a vállalkozó pedig további lakásokat épít.

Dézsi Csaba András, a terület önkormányzati képviselője az átadáson hangsúlyozta, Nádorváros ezen területe folyamatosan fejlődik. Kiemelte, azért is fontos az új út megvalósulása, mert az javítja a környék forgalmát, összeköti a Hold utcát és a Babits Mihály utcát.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Átadták a huszadik körforgalmat

Elkészült, és szerdán hivatalosan – és ünnepélyesen – is átadták Szabadhegyen a Jereván… Tovább olvasom