Kisalföld logö

2019. 07. 19. péntek - Emília 17°C | 27°C Még több cikk.

Árokba borult egy kamion, az M1-esen Győrnél - feloldották a forgalomkorlátozást - fotók

Baleset történt az M1-es autópálya 124-es kilométerénél Hegyeshalom felé: két kamion ütközött, az egyik az árokba borult, rakománya az útra szóródott. Jelentős a torlódás.
17.00 - Véget ért a műszaki mentés és az úttest takarítása, a rendőrök 16 óra 50 perckor feloldották a forgalomkorlátozást, az autópálya érintett szakasza ismét teljes szélességében járható.

15.00 - Még mindig jelentős a torlódás, több km-es a kocsisor. A 82-es főút-autópálya felhajtójától szinte a 83-as lehajtóig állnak a járművek, több száz kamion torlódott össze - jelentette tudósítónk. Aki teheti, kerüljön, és csak az M85-ösnél hajtson a sztrádára Hegyeshalom irányába.
Fotó: Tudósító
Fotó: Tudósító
 
Fotó: Tudósító
Fotó: Tudósító

13.40 - A 124-es km-nél a műszaki mentés miatt csak egy sáv járható. A torlódás továbbra is jelentős, ezért érdemes Győrön át kerülni.

10.54 -  A kamionok rakománya mindkét forgalmi sávban szétszóródott. Az érintett helyszínen - 124-es kilométer, Hegyeshalom felé - rendőri irányítás mellett a belső sávban megindult a forgalom. A torlódás még jelentős, ajánlott Győrön keresztül kerülni.
Fotó: police.hu
Fotó: police.hu
10.25 - Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt kedd délelőtt az M1-es autópálya 124-es kilométerszelvényénél Győr térségében, Hegyeshalom irányában. Eddig tisztázatlan okból és körülmények között két kamion ütközött össze. Az egyik kamion az árokba borult.
A balesetben - az elsődleges információk szerint - egy ember sérült meg. A szemle és a műszaki mentés idején az érintett helyszínen teljes útlezárás van érvényben, aminek következtében két kilométeres torlódás alakult ki. A forgalmi sávok mielőbbi felszabadítása jelenleg folyamatban van - tájékoztatott a rendőrség.

10.01 - Összeütközött két kamion az M1-es autópályán Hegyeshalom felé Győr térségében kedd délelőtt, az egyik kamion rakománya az útra szóródott, ezért lezárták a sztrádát - tájékoztatott Ruskáné Takács Anita, a Győr-Moson-Sopron Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője. Mint megtudtuk, mosószóda került az útra. A másik kamion árokba borult. A balesetben egy ember megsérült.  
Árokba borult egy kamion az M1-esen, törmelékek az úton. Fotók: Gömbi autómentés

A 123-as km-nél megállították a forgalmat, az odaérkezőknek várakozni kell. Aki tehet, legkésőbb a 119-es km-nél, a 82-es úti csomópontnál térjen le az autópályáról és Győrön át kerüljön - javasolja az Útinform.

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Befalazták a kéményt Győrasszonyfán

Befalazták a kéményt Győrasszonyfán
˝Télen tizennyolc fok soha nem volt a szobában, állandóan fázom és fájdalmak kínoznak, magam vagyok… Tovább olvasom