Kisalföld logö

2018. 12. 13. csütörtök - Luca, Otília -5°C | 0°C Még több cikk.

Anti élete három percen meg a taxison múlt

Győr - A vértócsa nyoma még látszik a győri Petz kórház bejáratnál, – itt tángálhatták barátai a szinte eszméletlenségig kivérzett Antit. A 22 éves fiatalember – kezében egy üveggel – megcsúszott, s a törött üveg csontig elvágta a kezét.

Oross Antal annak a taxisnak köszönheti az életét, aki egy pillanatot sem késlekedett: látva, mekkora a baj, azonnal kórházba szállította a fiút.

Üzenetet kaptunk a szerkesztőségbe, egy nagymama üzenetét, aki köszönetet mondott annak az ismeretlen taxisnak, aki megmentette unokája életét. Mi is nyomozásba kezdtünk: keressük azt a taxisofőrt, aki szombaton, a reggeli órákban a győri Petz kórházba szállított egy erősen vérző kezű fiút.

 

 

Olvasóink írták

  • 2. Tartalék 2007. december 04. 22:33
    „Nagyon sajnálatos dolog ez amit itt leírtak !Én tudomásomra jutott egy hasonló eset amely egy Győr ménfőcsanaki éjjelnapali bárban történt !Ahol a következőesemény zajlott le:három fiatal ember érkezett az üzletbe illuminált állapotban ahol a vendégeket provokálták de mivel senki sem volt partner ebben taxi várta öket aki kétszer is felszólitotta öket hogy jöjjenek mert nem hajlandó tovább várni , kisétáltak az üzletből:Az ajtó becsukását követően hatalmas csörömpöléssel a bejárati ajtó üvege betőrt melyet az egyik fiatalember tört be!Mire a pultos kiszaladt márt csak a vértócsát és a taxi rendszámát látta ezután értesitette a rendőrséget!nagyon sajnálatos dolog hogy egy éjjel két ilyen baleset is történt !és jobbulást kívánok Antalnak!”
  • 1. Oross Anita 2007. december 04. 13:47
    „Köszönöm a kisalföldnek, de legfőképpen Harcsás Juditnak, hogy segítségett nyújt, nyújtott a taxis keresésében.....

    Köszönettel: Oross Anita (Anti nővére)”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Fiatalon össze kell koszolni a kezet

Győr - Aki tizennyolc éves koráig nem koszolja be magát (kétkezi munkával), az később sem fogja… Tovább olvasom