Kisalföld logö

2019. 05. 22. szerda - Júlia, Rita Még több cikk.

Adyvárosba házhoz jön a hulladékudvar - Mutatjuk, hová viheti a lim-lomot szombaton

A veszélyes hulladékon kívül mindent le lehet adni.
Radnóti Ákos alpolgármester, a körzet önkormányzati képviselője videoposztjában számolt be a mai hulladékgyűjtésről és fejezte ki köszönetét a környezetük tisztaságát védő, felelősen gondolkodó győri lakóknak.
 


Korábban írtuk:

Korábban mi is beszámoltunk róla, hogy újra megnyitják kapuikat az ideiglenesen kihelyezett hulladékudvarok Győrben.

Három időpont már megvan

Nagy Csaba, a Győr-Szol kommunikációs menedzsere kérdésünkre elmondta: egyelőre három városrésznek van biztos időpontja az idei évre. Április 27-én az adyvárosiak, május 11-én a Marcalváros II-n élők, június 29-én a ménfőcsanakiak készülhetnek a régi holmikkal.
 
Fotó: gyhg.hu
Fotó: gyhg.hu

Ma a Graboplast-sátor mögötti parkolóban lesz a hulladékgyűjtés. Radnóti Ákos és Gancz Tamás önkormányzati képviselők kérésére szombat reggel 8 és délután 4 óra között várják a feleslegessé vált lomokat, a veszélyes hulladékon kívül mindent le lehet adni.
 
A hulladék lerakására a győri lakosok, a Győrben szemétszállítási díjat fizetők jogosultak. Jogosultságukat igazolhatják a hulladékszállítási díj befizetéséről szóló számlával, akiknek pedig ilyen nincs – mert a társasház közösen fizet –, a korábban kiadott Győr Kártyával vagy lakcímkártyával illetve személyigazolvánnyal érkezzenek.

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Egyszerűen érthetetlen: senkinek nem kell Győr legjobb háza, 6 tóval?

Egyszerűen érthetetlen: senkinek nem kell Győr legjobb háza, 6 tóval?
Nyilván az ár lehet a probléma, de megértjük a tulajdonost, mi sem adnánk feltétlenül kevesebbért a szépséget. Tovább olvasom