Kisalföld logö

2019. 04. 26. péntek - Ervin Még több cikk.

A vegyespáros hajnalban csapott le: táskatolvajokat keres a rendőrség Győrben

Nyitva hagyott autóból lopták el a táskát.
A Győri Rendőrkapitányság nyomozást indított lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen elkövetők ellen. A nyomozás adatai alapján megállapítható, hogy egy ismeretlen férfi és női társa július 7-én 4 óra 30 perc és 4 óra 35 perc között Győrben, a Kodály Zoltán út 41. szám előtt egy nyitva hagyott gépkocsiból ellopta a sértett táskáját a benne lévő pénztárcával, bakkártyával, okmányokkal és készpénzzel együtt.

A rendőrség kéri, hogy aki a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Győri Rendőrkapitányságon (9024 Győr, Zrínyi út 54.), illetve névtelensége megőrzése mellett hívja a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-96-417-329-es hívószámon vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú" számát, illetve a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikét.
Illusztráció

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Továbbra is a világ élmezőnyében a győri SZEnergy

Továbbra is a világ élmezőnyében a győri SZEnergy
Nehéz és küzdelmes londoni versenyen van túl a Széchenyi István Egyetem SZEnergy csapata, de így is a legjobb tízben végeztek a Shell Eco-marathonon. Pusztai Zoltán csapatvezetővel összegeztük a londoni tapasztalatokat, és kicsit előre is tekintettünk. Tovább olvasom