Kisalföld logö

2019. 07. 19. péntek - Emília 17°C | 29°C Még több cikk.

A szervezet bőnyi vezetője cáfolja a német lap állításait

Egyenesen „baromságnak" nevezte a Magyar Nemzeti Arcvonal vezetője azt az állítást, hogy német neonácik fegyveres kiképzése folyt a bőny-szőlőhegyi táborban. A magát nyíltan hungaristának valló szervezet a gárdával sem tart kapcsolatot.


Az arcvonal vezetője, Györkös István megkeresésünkre határozottan cáfolta a német neonácik bőny-szőlőhegyi kiképzését.

– A Thürmer-féle munkáspártból kivált, szakadár kommunista párt feljelentgetősdivel, mindenféle baloldali neonácizmus elleni harc programmal operál. S ha nincsenek neonácik, „meg kell csinálni" őket, azt akarják, hogy figyeljenek rájuk. Elérték, mert az összes médiumban benne vannak. Összekotortak mindent, a Junge Welt kommunista újságban megjelent cikkben egyébként nem volt szó arról, hogy a bőnyi táborban németek, ráadásul neonácik lettek volna. Utánanéztünk – mondta Györkös István.

Az európai nacionalista csoportok, így a németek is egymás honlapjáról gyűjtik a többiek életéről szóló érdekességeket, s felteszik saját honlapjukra. Ez történt a mi táborunkkal kapcsolatos videóval is, mint magyar érdekességgel. Erre harapott rá a kommunisták testvérlapja, amihez itthonról impulzust is adtak.

A gárdisták kiképzését cáfolta Györkös István, mint mondta, a Jobbikkal nincsenek kapcsolatban, s ha igen, inkább az ellentét dominál.

– A szkinhedektől is megváltunk úgy kilenc évvel ezelőtt az internacionalista, zavaros gondolkodásrendjük miatt. Nem a magyarság értékeit, hanem külföldről behozott irányzatokat hoztak a világunkba. „Baromságot" állít, aki azt mondja, hogy itt neonáci kiképzés folyik. A neonácik az Arcvonalnak nem barátai. A németekkel pedig nincs semmiféle kapcsolatunk.

A cikk a Kisalföld napilapban bővebb terjedelemben olvasható.


 


Olvasóink írták

 • 3. fióka 2009. szeptember 11. 10:15
  „Ezaz Györkös állj ki az igazadért senki se szereti ha hazugsággal vádolják.”
 • 2. tosa2 2009. szeptember 10. 20:01
  „A Györkös név valamire, valakire emlékeztet....”
 • 1. sx4 2009. szeptember 09. 10:03
  „Teljes mértékben osztom a véleményét Györkös Istvánnak.

  Így tovább !!!!! Komolyan, minden élc nélkül !!!!

  Utána kellene nézni dolgoknak, mielőtt a sajtóban megszellőztetnék!!!!!!

  Hamarosan eljutunk odáig, hogy amikor a lányaimmal megyünk a szokásos heti sport tevékenységünkre, egy legálisan működő, sport lőtérre, az fog terjedni rólunk, megyünk írtani a nemzetiséget.....(volt már rá példa, és ellenőrzés hegyeket is kaptam minden féle szervtől, melyek izgatottan kérdezték, " te vagy é a Lúdas Matyi és ha nem , mered-e tagadni"...
  Szerencsére a gépkocsim típusa nem egyezik a nagy dirr-durral keresett típussal....

  Mellékesen ezúton tisztelettel megköszönöm azon kedves ismerősömnek aki által eljutottak hozzám, mert ennyien soha nem jelentkeztek az egyesületbe, mint azóta...........

  Uff.”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Pazar ünnepi évvel teszi emlékezetessé fennállásának 30. évét a Győri Balett

Az október 30-i jubileumi előadáson két világsztár kortárs koreográfus Robert North és Christopher… Tovább olvasom