Kisalföld logö

2019. 04. 23. kedd - Béla Még több cikk.

A szél fújta szét a szemetet a sashegyi telepről - fotók

A szél fújta szét a szemetet a sashegyi telepről - fotók A GYHG munkatársai 10-12 fős csoportokban fogják összegyűjteni a szemetet a napokban.A cikkhez tartozó galéria megnyitása
(Új ablakban)
Olvasónk jelezte, hogy a Sashegyi Hulladékkezelő Központ felől nagy mennyiségű szemetet hord a szél az Ipari Park irányába, a Tatai út közelében. Utánajártunk, miként fordulhatott ez elő.
Tudósítónk hozzátette: a hulladékkezelő telep rossz kerítése miatt "szökhet meg" a szemét, de ezt Ozsvárt Tamás határozottan cáfolta. "A Sashegyi Hulladékkezelő Központ kerítése mindenhol épségben van. A múlt héten tapasztalt szokatlanul erős légmozgás a könnyebb súlyú hulladékot felkapta a telephelyen és elsodorta Bana irányába" - közölte a Győr-Szol kommunikációs csoportvezetője.

A szemét nagy része jelenleg a környező szántókon hever. A felázott talaj miatt egyelőre nem tudták megközelíteni a területet és összeszedni a szemetet a hulladékkezelő központot üzemeltető GYHG Nonprofit Kft. munkatársai. A szemét összegyűjtése remélhetőleg mielőbb megtörténik.
 
Fotók: Tudósító

 

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Pólókkal segít a győri Aurora zenekar Szilágyi István színésznek

Pólókkal segít a győri Aurora zenekar Szilágyi István színésznek
Egy póló rendelésével segíthetsz a színésznek. Tovább olvasom