Kisalföld logö

2019. 03. 19. kedd - József, Bánk 3°C | 9°C Még több cikk.

A széf keddi nyertesei: egy jó döntés 11,7 milliót ért!

Győr–Budapest - A győri Tkálecz Csaba és Tkálecz Anita vitte el kedden este A széf című műsorban a főnyereményt, bruttó 11,7 millió forintot.
Apa és lánya múlt év nyarán volt előválogatáson, azóta azt gondolták, nem váltak be. Ám idén februárban visszahívták őket. Mentek, láttak, nyertek.

A telefon túlsó felén kedves, határozott női hang. A huszonnégy éves Tkálecz Anita az.

– Képzelje, Balázsra igazából nem is emlékszem. Sokszor fel sem tűnt, hogy ott van. Utólag gondolok bele, lehet, hogy többet kellett volna vele foglalkoznom? – mondja a Kisalföldnek Anita, aki cipőbolti pénztáros és kedvesével, Péterrel már hat éve él Győrött. Bár dunaújvárosi, itt tanult tanítónak – aztán itt ragadt.

Tkálecz Csaba, az apa és Tkálecz Anita, a lánya az öröm pillanatában.
Tkálecz Csaba, az apa és Tkálecz Anita, a lánya az öröm pillanatában.


– Édesapám jelentkezett a játékra az én nevemben is, igazából erről nem is tudtam. Csak akkor tudtam meg amikor az RTL Klubtól felhívtak, hogy menni kellene a válogatásra. Apukám elég gyakran szolgál nekünk meglepetésekkel. Kitalál ezt, azt, de a családnak elfelejt szólni. Arról sem beszélt senkinek, hogy nevezett minket.


Anita bevállalós, így nem ijedt meg az invitálástól. Múlt év nyarán ő Győrből, édesapja Dunaújvárosból érkezett meg a fővárosba, hogy előválogatáson vegyen részt.

„A tudásunk mellett arra voltak kíváncsiak a műsor szerkesztői, ki menyire tudja, tudná, a nézőket a képernyőhöz szögezni? Ki lehet az, aki miatt végigizgulják a műsort? Az első válogatási körön túljutottunk. Ám a másodikon azt mondták, majd jelentkeznek. Több hónap is eltelt, már le is tettünk az egészről, hiszen senki nem hívott minket. Egészen mostanáig, amikor is megcsörrent a telefonom, és A Széf egyik szerkesztője újabb válogatásra hívott minket. Sokkal jobbak voltunk, mint korábban. Azt gondolom, meggyőzőbbek."

Hogy miért, miért sem, de sikerült! Bekerültek a televíziós csapatok közé, és ezzel esélyt szereztek arra, elvigyék a több mint tízmilliós nyereményt.

„Hú, apukám szeret szerepelni, számára ez nagyon kellemes időtöltés volt. Bár én sem éreztem magam rosszul, hiszen a kedvesem ott ült a nézőtéren, szurkolt nekem. Amikor elértünk az utolsó fordulóban, elment a kettes, hármas, négyes széf, ránéztem az egyesre és azt jelöltem meg. Persze gondoltam rá, hátha az ötös, de apuval megegyeztünk, az első gondolat a jó. Igazunk lett! Amikor apa belenézett a széfbe, láttam hatalmas volt az öröm, akkor először átfutott rajtam a gondolat, hogy átakar verni, de szerencsére nem."A nyeremény 11.7 millió forint. Apa és lánya igazságosan osztoztak meg rajta.

„Van egy húgom, most fog érettségizni, rá is kell gondolni apukámnak. A párommal mi utazni fogunk belőle, nagy álmunk Kuba, és persze a lakásunkra is teszünk félre belőle."

Anita most vett először részt televíziós vetélkedőben. Mint elmondta, sok esetben fogalma nem volt a helyes válaszról, de a szerencse úgy is melléjük szegődött, hogy párján kívül kabalafigurát nem vitt magával a stúdióba.

Információink szerint a nyeremény bruttó összeg, azonban így is elmondható apáról és lányáról, hogy egy jó játékkal népszerűek, ismertek és milliomosok lettek.

Olvasóink írták

 • 10. katalinka 2009. április 01. 21:40
  „koborlo!-nak nelégy nagyképü, irigyvagy? ennyi nyeremény nettoba is sokatér a mai gazdasági helyzetben. varpeter! ha nem tutsz örülni ne keresd a gáncsot , egyik fél már GYÖR-i elégedj meg ennyivel. Olyan sok rossz indulatu ember van oldalakon nem is hiszem el.Probáljunk egykicsit másként is látni ugyis xar enélkül is a helyzet.”
 • 9. varpeter 2009. április 01. 16:43
  „Fábián úr!
  Talán el kéne dönteni, hogy aki dunaújvárosi, az vajon győri-e? Ugyanis a cikk bevezető sorai után kiderül, hogy az eredetileg győrinek titulált apuka (valójában a lánya is) dunaújvárosi.
  Egy újabb szemelvény az egészen kisalföld (és szerkesztőgárdája jó részének) gagyi voltát illetően...”
 • 8. koborlo 2009. április 01. 11:40
  „Ennyiert be sem mennek a studioba.”
 • 7. katalinka 2009. április 01. 09:51
  „Nagyon örülök végre van a megyéböl valali föleg nyertes. Levonja az adót állam bácsi "vigye" de még igy is ök a nyertesek szép húsvéti ajándék. Ami a lényeg ez játék vagy vagy ,szerencse melett "tudni is kell". már 2 éve jelentkeztem de elöválogatásig sem jutottam. Nagyon tudok nekik gratulálni.Bátraké a Szerencse!”
 • 6. frjutti 2009. április 01. 08:12
  „GRATULÁLOK NEKIK!!
  Nagyon ügyesek és szórakoztatók voltak, öröm volt nézni, ahogy végig játszottak!”
 • 5. gagarin 2009. április 01. 07:28
  „7.2 milla marad,mivel 36% a levonás!!!
  Gratula ügyesek voltak!”
 • 4. AHA. 2009. április 01. 07:23
  „Azért marad is belőle valamennyi.
  Egy kis segítség a családi élet megkezdéséhez!
  Azért a műsorszervezők kifizethetnék az adót a nyeremények után, hisz nem nyernek olyan sokan!
  Meg aztán ha már ilyen szerencsés valaki, miért nem lehet teljesen az!
  Na, de ne legyünk telhetetlenek!”
 • 3. ASHER 2009. április 01. 06:11
  „majd az ado elviszi szepen a joreszet!!!”
 • 2. k 2009. április 01. 00:10
  „Gratulálok nekik !”
 • 1. menyus 2009. március 31. 22:52
  „örülök neki és dratula végre van megyebeli is.sok sikert a pénzhez”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

E.ON-per - Győrben kerül bíróság elé a kötbérek ügye

Győr – Január végén több száz család maradt napokig áram nélkül a Nyugat-Dunántúlon. Az… Tovább olvasom