Kisalföld logö

2018. 12. 13. csütörtök - Luca, Otília -5°C | 0°C Még több cikk.

A stabil baloldal a társadalmi béke kulcsa lehet

Győr - „A 22 európa-parlamenti képviselő egységes, erős magyar csoportot szeretne alkotni, magyar érdekekkel” – szögezte le pénteken délután Göncz Kinga EP parlamenti képviselő-jelölt, aki az erőpolitizálás helyett sokkal inkább a béke szimpatizánsa. A baloldal listavezetője szerint uniós csatlakozásunk egyben az értékközösséghez való tartozást is jelent.
A válság hatását mindenütt a kormánypártok szenvedik meg, így ez alól a szocialista párt sem kivétel, ennek ellenére Göncz Kinga állítja, a fájdalmas lépésekre szükség volt, ezeket egyre inkább megértik az emberek. (Göncz Kinga tájékoztatóját félbeszakították a Baross úton, ahol többen is megszólították. A nyugdíjasok közül kérdeztek a nyugdíjról, hivatkoztak a már feledésbe merülő békekölcsönről, mondván, hogy akkor is a nyugdíjasok húzták a rövidebbet.) A Kisalföld a 2010-es évről, az unió a szegénység és a kirekesztés elleni küzdelmének a stratégiájáról kérdezte a képviselőjelöltet.

– Tovább kell gondolnunk azt a programot, amely magában foglalja a munkahelyteremtés- a képzés- és a lakáskörülmények javításának a kérdéseit – fogalmazott Göncz Kinga. – Kósáné Kovács Magda készített például egy, a romákkal kapcsolatos előterjesztést, amelyet el is fogadtak. Másrészt: amikor elkezdünk a következő költségvetési időszakkal foglalkozni, el kell érnünk, hogy a komplex, a legszegényebbeket érintő kérdésekhez forrásfelhasználási lehetőséget teremtsünk, hogy ezeket a programokat uniós pénzekkel is támogassák. Én legalábbis ezen leszek.

Olvasóink írták

 • 7. PJ 2009. június 01. 20:00
  „Kingácska ti már ne gondoljatok inkább tovább semmit!”
 • 6. Reális 2009. május 31. 12:39
  „Joco!Akkor olvasd a néphazugságot,meg nézd az atv-t!”
 • 5. Domestic 2009. május 30. 13:55
  „Nem vagytok ezzel a gagyi szöveggel nagyon elkésve, de fel a fejjel! Még vannak emberek, akiknek a szavazatait egy kiló liszttel, meg némi romlott száraztésztával meg lehet venni (így nem lesz nagyon csúfos a vereség aránya)”
 • 4. Reális 2009. május 30. 12:47
  „Majd a börtönben stabilak lesztek!Zuslag,weiszenberger,hunvald,meg pár szoci politikus már bent van(elnézést a nevek miatt,már annyian vannak,hogy nem lehet fejben tartani),készül hozzátok szilvássi,gyurcsány,bajnai,veres és az szdszes csalók,ingatlanpanamázók, úgyhogy a romákkal együtt stabilok lesztek!”
 • 3. VJack 2009. május 30. 11:25
  „Egyébként ha a "stabil baloldalon" pl. egy sztálini diktatúrát ért, akkor ránézésre tényleg béke lesz. Aki ugat, mehet a Gulagra és "rend" van.”
 • 2. Árpád-házi 2009. május 30. 11:12
  „Melyik társadalomnak?”
 • 1. VJack 2009. május 29. 22:30
  „Magyarországon a válság előtt is elege volt az embereknek a kormánypártból, ha nem csalnak az emlékeim. Ne csúsztasson ez a senkiházi. Meséljen, milyen magyar érdekeket képvisel ő azzal, mikor eladják a földet? Meg kiprivatizálnak külföldi érdekeltségbe mindent? (Már ami hasznot hajt, vagy hasznot tud hajtani persze.) Azon kívül, hogy szerte a világon "magyar nácikkal" riogatott - nyilvánvalóan országimage-építési céllal, - sok mindent nem tett a boszorka.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

300 millió forintba került az első ütem

Győr - Valamivel több mint 300 millió forintból újult meg a Vámosszabadi felé vezető főúton lévő… Tovább olvasom