Kisalföld logö

2018. 12. 18. kedd - Auguszta -5°C | 5°C Még több cikk.

A rendőrség mellett is rabolt

Rablás, zsarolás, lopás, bankkártyacsalás terheli a számláját a fiatalkorú Sz. Péternek, akinek – miután a rendőrség elfogta – a bíróság harmincnapos előzetes fogva tartását rendelte el.
Győrben, a Kodály Zoltán és Földes Gábor utcák kereszteződésénél kezdte legutóbbi bűncselekmény-sorozatát a fiatalkorú Sz. Péter március 10-én. A fiú két kisebb gyereket fenyegetett meg késsel, hogy adják át neki mobiltelefonjaikat. A szülők, hogy lebuktassák a rablót, felhívták gyermekeik mobilját: ők visszavásárolnák a készülékeket. Az üzlet lebonyolításánál a rendőrség is ott volt, s elfogták a bűnözőnövendéket. Később, mivel fiatalkorú, elengedték.

Ott folytatta, ahol abbahagyatták vele: egyik társát megfenyegette, ha nem ad neki ezer forintot, megveri, megrugdalja.
Később álarcot húzott és a kórházban egy idős embert akart kirabolni, de a kiszemelt áldozat visszafenyegette őt, mire a srác viccnek beállítva a dolgot lekapta fejéről az álcát. A mozaikképről felismerték a nyomozók, s újból elfogták. Mint kiderült, elfogása előtt egy órával még kirabolt egy idős nőt, akinek a kezéből kitépte a táskáját. Sz. Péter pimaszságára jellemző, hogy mindezt nem messze a városi rendőrkapitányságtól tette. A rendőrség előterjesztésére a Győri Városi Bíróság elrendelte az ifjú rabló 30 napig tartó előzetes fogva tartását.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Huszonöt lakásnyi bútor

Győrben különböző raktárakban huszonöt lakásnyi bútor áll. Nem kell senkinek, sem örökösöknek, sem a kilakoltatottaknak. Hirdetésben tette közzé a győri Inszol rt.: lejárt az őrzési idő, akinek bútorai, különböző tárgyai évek óta ott hevernek valamely raktárban, most már vigye el. A határidő e hónap vége, különben árverésre kerülnek, vagy inkább hulladéktelepre... Tovább olvasom