Kisalföld logö

2019. 07. 16. kedd - Valter 14°C | 25°C Még több cikk.

''A polgármester adjon világos jelzést a városlakóknak''

Győr - Győr nem enged teret szélsőséges csoportok működésének, ezt határozottan nyilvánítsa ki a város polgármestere – ezt kéri a szerdai sajtótájékoztató után átadott levelében az MSZP megyei elnöke.
Gergely Zoltán, a győri MSZP szóvivője emlékeztetett a közelmúlt eseményeire, amelyek országos sajtóvisszhangot váltottak ki: a Magyar Gárda tagtoborzó összejövetele, az ekkor szervezett békenagygyűlés, amelyen nem képviseltette magát minden párt, a NE-Felejcs Polgári Egyesület szeptember 21-i fóruma, amelyen a Magyar Gárdába való belépési nyilatkozatot osztogattak. Mindezek rossz fényben tüntetik fel Győrt, a heves politikai csatározásoktól immár mentes, békességet szerető várost, hangzott el a sajtótájékoztatón.

A NE-Felejcs egyesület szakmai tanácsadója, Fehér Imre a város közgyűlése által delegált tagja az Inszol Zrt. igazgatóságának. Emiatt fordul levélben Borkai Zsolt polgármesterhez dr. Molnár Csaba országgyűlési képviselő, az MSZP megyei elnöke. A levélben egyebek között az áll, hogy a soron következő közgyűlés vegye fel napirendre és tárgyalja Fehér Imre visszahívását az önkormányzati társaság igazgatóságából.

A levelet Borkai Zsolt távolléte miatt a polgármesteri kabinet kommunikációs vezetője, Golubkovics Péter vette át azzal, hogy a polgármester, ha megismerte a tartalmát és szükségesnek érzi, természetesen reagál rá.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Öt Váray a zeneakadémiáról

Győr - Míg kicsik voltak a gyerekek – Bécsbe járt a család kamarazenélni –, majd megette… Tovább olvasom