Kisalföld logö

2018. 12. 12. szerda - Gabriella -2°C | 4°C Még több cikk.

A megyét szolgálják

Ismét kiosztották a megyei közgyűlés által 2002-ben alapított Megye Szolgálatáért-díjat.

Az elismerést 12 tagozatban ítélik oda évről évre: a területfejlesztési, gazdasági, szociális és ifjúsági tagozat díjainak odaítéléséről a megyei képviselő-testület a közelmúltban döntött. Az ünnepélyes átadásra szerdán délután került sor Győrben.

Díjazottak a területfejlesztési tagozatban: Frank Péter, a Movinnov Kft. nyugalmazott műszaki vezetője, Németh Gy. Géza, a Kapuvári Vízitársulat igazgatója.

A gazdasági tagozat díjazottjai: Knapp József, egyéni vállalkozó, Kunczi László, a Kunczi Kft. ügyvezető igazgatója, Németh Ernő, a csornai tejporgyár igazgatója.

Szociális tagozat: Dr. Demetrovics Szilárd, háziorvos, a Mit tehetnék érted? Autista Otthon Alapítvány titkára; dr. Fekete Gáborné, a Híd a Jövőbe Értelmi Sérülteket Segítő Alapítvány titkárra; Majorné Molnár Mária, a csornai Arany János Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Központ pedagógusa; Szabó János, a Mozgáskorlátozottak Győr-Moson-Sopron Megyei Egyesületének elnöke; dr. Szászné Horváth Katalin, a soproni Fogyatékos Gyermekek Otthona szociális ügyintézője, programszervezője.

Ifjúsági tagozat díjazottjai: Bán Erika, a rábapatonai Bolero Közhasznú Tánc és Sportegyesület vezetője; Hauptmann Tamás, a Jánossormorja Televízió főszerkesztője; Papp Attila, a Liszt Ferenc Harka-Doborján kerékpártúra szervezője.

Olvasóink írták

  • 1. jánosi 2009. november 12. 18:14
    „Ifjúsági tagozat díjai : Hauptmann Tamás gratulálok. Helyén van a díj !”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Előtérben a szakmák

Győr - A diákok, hosszú távon pedig a győriek, s a városkörnyékiek nyerhetnek azzal a programmal,… Tovább olvasom