Kisalföld logö

2019. 01. 19. szombat - Sára, Márió -6°C | 2°C Még több cikk.

A megye legszebb gyermekei

Győr - Gyermekszépségverseny volt vasárnap a győri Árkádban. Öt kategóriában választották meg a legszebbeket. A 0-3 éves indulókra internetes portálunkon hamarosan szavazhatnak! GALÉRIA a gyermekekről.

Nagyszabású gyermekszépségverseny volt vasárnap a győri Árkádban. Öt kategóriában megválasztották a legszebbeket A Kid's Model Agency modellügynökség szervezésében reggel kilenc órától már gyülekeztek a különböző korosztályok indulói. A 4-6, a 7-9, a 10-12, a 13-14 és a 15-16 évesek mérhették össze szépségüket az Árkád bevásárlóközpont nagyszínpadán.

Az egyik kereskedelmi csatorna népszerű műsorvezetője Kasuba L. Szilárd és a fiatal tini-modell Fekete Ramóna Bianka konferálta a versenyt, a zsűriben helyet foglalt Németh Zsuzsanna az Árkád arca 2008, Wágner Zsófia „Zia" nemzetközi modell, Tóth Zsuzsa többszörös szépségkirálynő győztes, Kertics Dia a Lapcom Kft. intranet szerkesztője és (a zsűri elnöke) Pozsgai János, a Győri Nemzeti Színház művészeti titkára.

Öttagú zsűri pontozta a kicsiket.
Öttagú zsűri pontozta a kicsiket.


A pontozóknak nem volt könnyű dolga, ugyanis korosztályonként bájos és a „kifutóra termett" gyerekek versengtek.

A május utolsó vásárnapja és a jelentkezők gyermeknapja is jól sikerült az Árkád bevásárlóközpontban, ugyanis minden résztvevő kisebb ajándékokkal és emléklappal lett gazdagabb. Nem beszélve az élményről, a szereplésről és a műsorról.Galéria kép


Azon a győri „szépségversenyes"  vidám napon minden megvolt amire egy gyermek vágyhat: sztárok, megmérettetés, izgalom és díjazottak... Énekelt a tinik bálványa Lola, fellépett a Crystal zenekar, az Oriental Fantasy hastáncosai, Kalmár Tamás táncos tanítványai, a Megatánc volt versenyzője Horváth Vanessa (aki két évvel ezelőtt Olaszországban kétszeres táncvilágbajnok lett) és párja Fekete René is. Mi több, udvarhölgyeket, szépségkirálynőket és királyt választottak, akik egy modelltanfolyammal (kivéve 0-3 év) és kisebb-nagyobb ajándékokkal lettek gazdagabbak.


Gyermekszépségverseny díjazottjai

4-6 éves kategória

1. Imre Anna (4 éves)
2. Lőrincz Csenge (4 éves), Győr
3. Karakai Anna Beatrisz (5 éves), Szany

7- 9 éves kategória

1. Cziráki Boglárka (7 éves), Veszprém
2. Ferenc Panna (7 éves), Várpalota
3. Nemoda Virág (9 éves) Pannonhalma


10-12 éves kategória

1. Molnár Bence (12 éves), Győr
2. Molnár Csenge (11 éves), Győrújbarát
3. Marinkás Réka (10 éves), Győr

13-14 éves kategória

1. Szalay Evelin (13 éves), Enese
2. Rapkay Vivien (13 éves), Győr
3. Varga Evelin (14 éves), Mosonmagyaróvár


15-16 éves kategória

1. Szedlák Ágota (16 éves), Veszprém
2. Németh Mirjam (15 éves), Veszprém
3. Cziráki Martin (15 éves), Veszprém. 
Százezer forint értékű portfolió díjas:
Kilián Brigitta (16 éves), Veszprém.

Olvasóink írták

69 hozzászólás
 • 69. Bukta Bianka 2008. június 08. 11:14
  „nekem kellene 13-14 évesekből Rapkay Vivien képei.”
 • 68. Lypszy 2008. június 02. 15:14
  „Megköszönném a mail címet, de ne ide, hanem az info@kidsmodel.hu címre kéne küldeni.

  Köszönettel:
  Anita”
 • 67. Evelin0420 2008. június 01. 12:26
  „Lypszy.
  Nekem is kellenek a képek.13-14 kategória.(Szalai Evelinről)
  E-mail címet adjak?”
 • 66. Gyula/Gyuszi 2008. május 31. 17:37
  „kedves Lypszy...
  nem olvatam el minden hozzászólást, de ne irigyellek... ilyenek az emberek... van bennük hideg, meleg , minden...te meg ezek miatt sajnos magyarázkodásra kényszerülsz...gondolom sok tapasztalatot szereztél ...és majd hasznosítani tudod....
  puszillak! Szia gyuszi...”
 • 65. na.na. 2008. május 31. 15:20
  „Kedves Lypszy!
  Nekem kellenének a fotók,de csak az eredményhírdetésről és a 13-14 valamint a 15-16 éves korcsoport helyezettjeiről a mnoey@citromail.hu-ra! Előre is nagyon nagyon köszönöm!!:)”
 • 64. Lypszy 2008. május 30. 17:37
  „Kedves Zsuzsi!
  Már én is nagyon váromj, hog yfelkerüljenek a képek, és elinduljon a szavazás. A versenynek ezt a részét már a Kisalföld szervezi, részemről a fotók elküldésével lezárult a feladat. Ők teszik fel és ők csinálják meg a szavazóbannert. Szerintem az IMPRESSZUM (lap alja) rovatban megtalálod a számukat... Én már többször kérdeztem, hogy mi a helyzet, azt mondták, hogy nemsokára kész lesz a szavazóbanner. Én sem tudok többet. Napi szinten írok, vagy telózok nekik, de nem tudok ennél többet tenni én sem sajnos.... :((((
  Tudom, hogy ott volt a versenyen a kislányod. Mint ahogyan a többi névre is emlékszem. Meg ugye ott vannak a képek is. Higgyétek el, megértelek benneteket, azt is aki nyert és azt is aki nem... A döntés nem az én kezemben volt... Én mindenkit az első helyre tettem volna, hiszen nincs csúnya gyerek szerintem... Azért indul a Modelliskola is, mert imádom a gyerekeket. De sajna egy versenyen vannak vesztesek és vannak győztesek. Lehet, hogy a másik gyermek meg mással tűnik ki, és abban lesz az első. Majd csinálunk tehetségkutató versenyt is, aztán az is kiderül majd! :)
  Tudnék mondani más oldalt is, ahol esetleg megnézheted, hogy fenn van-e Bettina, és a többieknek is tudnám ajánlani, de azt inkább privátban, mert nem lehet reklámozni itt. Keressetek!”
 • 63. Bierbauer ZSuzsi 2008. május 30. 11:26
  „ANITA!!!! SZeretném megkérdezni hol lehet szavazni ! Nem találjuk a gyerekek ről elküldött fotókat! Szeretném jelezni , hogy kislányom részt vett a versenyen de nincs meg a róla készült kép a szinpadon! hogyan lehetséges ez? A 9 éves korosztályban volt! Bierbauer Bettinának hivják!! Segitségedet köszönjük !!!”
 • 62. noncsika 2008. május 29. 15:57
  „hol lehet szavazni a 0-3 éves pici babákra?”
 • 61. Lypszy 2008. május 29. 14:21
  „Aki az ügynökség fotósától kéri a képeket, kérem, hogy jelezze nekem az elérhetőségeim bármelyikén, ebben tudok segíteni. Köszönöm! Anita”
 • 60. áááá 2008. május 29. 13:27
  „juj, de sötét van, anyu! nem hittem soha, hogy ilyen ostoba szülők léteznek!”
 • 59. -.- 2008. május 28. 15:48
  „csak azér mer csomó kép készült..és 2láttam eddig rólam.”
 • 58. stef 2008. május 28. 15:19
  „de jól megy vazze, ez a legnagyobb gondotok ??? unatkozó libák”
 • 57. Bebyke 2008. május 28. 15:13
  „Öcsém micsoda emberek vannak nem képesek vaszíteni és másokat hibáztatnak azért mert nincs igazuk!! Ez a legnagyobb BUNKÓSÁG!!”
 • 56. Lypszy 2008. május 28. 14:42
  „Kedves Erika és a többiek!

  Próbáltam utánajárni, hogy van-e fotó a kislányról, de ennyi az összes, amit felraktak. Amit még meg tudok tenni, hogy esetleg a mi fotósunkat megkérdezem. De valószínű, hogy ide azt a fotót nem fogják tudni feltenni.
  A sminket én sem díjazom. Lehetőség meg nem volt a játszószobára, mert ugye egy nagy bevásárlóközpontban voltunk és nem kaptunk helyet az ilyesmire.”
 • 55. pfff 2008. május 28. 14:07
  „Ennyi kép van össz vissz?:S”
 • 54. hmm... 2008. május 28. 13:24
  „Jézusom....Nőőőők! Ezért ítélem én el a gyerekszépségversenyt!!! A gyerek azt sem tudja miről van szó,az anyukák meg egymást túllicitálva hajbakapnak!Büszkék lehettek magatokra a szánalmas és nevetséges viselkedésetek miatt!”
 • 53. XY 2008. május 28. 10:30
  „Ági abban egyetértek veled, hogy szépség és modell verseny. Bár mini kategóriában nem értek egyet a 2-3-ik helyezettel Ott a kislány sírt , ki sem akart menni. Majd a végén ment ki a zsűri elé. Nem hiszem, hogy ilyenből jó modell válna. Illetve a szülőt sem értem, hogy minek erőlteti a gyereknek aki ott ordít toporzékol a színpadon. Teljesen kétségbe volt esve a gyerek.
  Az én kislányom is részt vett a szépségversenyen, sőt ez már nem az első volt neki és értünk is el helyezéseket. Sőt délután egy országos szépségversenyre is mentünk. De ha toporzékolna és sírna biztosan nem vinném el, sőt én egyből leis vettem volna a színpadról. Amugy nem így szoktak zajlani a versenyek, csakhogy mindenki tisztába legyen vele. Gyerekeknek külön játszószoba, amig nem kell megmutatni magukat. Közben gyerekprogramok. A sminket nem is engedik, kizárással jár. A nagyoknak is csak szájfény.
  Erika meg tényleg megérdemelné, hogy képet rakjanak fel az ő gyerekéről is, hamár ott voltak.”
 • 52. Erika1975 2008. május 28. 10:13
  „Látom nem képesek egy képet előkeríteni és felrakni.Az ismerősök és rokonok előtt elég égő,hogy pont ő nincs fent.
  Eccsi-nem érzem magam szánalmasnak,de te az leszel ha mégsem érsz el semmit,a nagy kepesztés után.”
 • 51. ..Ági.. 2008. május 27. 22:31
  „Kedves K.SZ.!
  Csak nem szólnám le az első helyezetteket és egyik versenyzőt sem,mert amég nem állsz ki több száz ember elé és profi zsűri elé addig nem tudhatod,hogy valójában nem is annyira egyszerű feladat ez,mint gondolnád! És igen,büszkén mondhatom,hogy én is első helyezést értem el,bár engem nem anyuci öltöztetett,mert 16 éves koromra már megtanultam öltözködni! Amúgy meg nem értem,miért kell irigykedni a másikra,a másik pedig,hogy nem tudom figyelted-e,hogy ez a verseny nem csak a szépségről hanem az ügyességről is szólt,mert szépség és egyben modellverseny! Szóval hiába van valakin több kg smink ha ügyetlen! Csak ennyit szerettem volna neked mondani...a többi versenyzőnek és helyezettnek pedig nagyon nagyon gratulálok,mert mindenki nagyon ügyes volt!!:)”
 • 50. Lypszy 2008. május 27. 22:27
  „Kedves Eccsi és Erika!
  Ne veszekedjetek, hiszen semmi értelme. Mindkettőtök gyermeke nagyon szép, és ezt ti tudjátok a legjobban. Ezen semmilyen zsűri nem változtathat. Ti is kiálltok a gyermeketek érdekei mellett, mint minden édesanya. Ez természetes.
  És mielőtt még valaki engem vádolna valamivel, én Szolnokról költöztem ide néhány hónapja, tehát nekem itt rokonaim nincsenek, és nem is voltak. Sajnos már otthon sem igazán...”
69 hozzászólás

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Az adóbevallások csaknem fele hibás

Győr-Moson-Sopron - Az adózók 45 százaléka hibásan nyújtotta be bevallását, s ráadásul ez –… Tovább olvasom