Kisalföld logö

2019. 02. 24. vasárnap - Mátyás -6°C | 3°C Még több cikk.

A legjobb szakgimnáziumok

Az Oktatási Hivatal adatai alapján a legjobbiskola.hu portál elvégezte az utóbbi 5 év kompetenciamérései, ill. érettségi eredményei szerint az ország középiskoláinak kategóriánkénti rangsorolását.
A kisalfold.hu október 8-án megjelent cikke közölte a gimnáziumok és a szakközépiskolák sorrendjét. Fontos azonban tájékoztatást adni a szakgimnáziumokról is, hiszen a valamikor szakközépiskolai nevet viselő középfokú intézményekből van a legtöbb az országban.

A legjobbiskola.hu internetes oldalának adatai alapján az országos lista első helyén a Győri Szolgáltatási Szakképzési Centrum Krúdy Gyula Gimnáziuma, Két Tanítási Nyelvű Középiskolája, Turisztikai és Vendéglátóipari Szakképző Iskolája szerepel, majd a második győri iskola, amely megjelenik, a 21. helyen álló Győri Szolgáltatási Szakképzési Centrum Deák Ferenc Közgazdasági Szakgimnáziuma, a Győri Műszaki Szakképzési Centrum Jedlik Ányos Gépipari és Informatikai Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma pedig a 39. helyen végzett.

Ha Győr szakgimnáziumainak rangsorát vizsgáljuk, akkor azt láthatjuk, hogy a Krúdyt a Deák követi a második helyen, harmadik a Jedlik, negyedik a Győri Szolgáltatási Szakképzési Centrum Baross Gábor Két Tanítási Nyelvű Közgazdasági és Ügyviteli Szakgimnáziuma, a Győri Tánc- és Képzőművészeti Általános Iskola, Szakgimnázium és Kollégium az ötödik helyen végzett.

Az iskolák további sorrendje a legjobbiskola.hu oldalon olvasható.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Harmonikástalálkozó csütörtökön

Tovább olvasom