Kisalföld logö

2018. 12. 11. kedd - Árpád 1°C | 4°C Még több cikk.

A kitűnő érettségi nem csak Zsoltnak ajándék

Győrság - Kitűnő eredménnyel érettségizett az a győrsági fiatalember, akinek a vizsgákra való felkészüléséről, elszántságáról a Kisalföld többször is írt. A csaknem teljesen vak Bodnár Zsoltnak egy olvasónk jóvoltából teljesül az álma: augusztusban eljuthat Olaszországba.

– A tételek terén a szerencse is társamul szegődött – jegyezte meg szerényen a középiskolai tanulmányait befejező Bodnár Zsolt. – Minden tantárgyból ötöst sikerült szereznem, reménykedve várom a felvételiről szóló értesítőt.

A jogi pályára készülő fiatalember elárulta, vakvezető kutyusa, Berci mindvégig hűségesen elkísérte a vizsgákra, és végigaludta az írásbelit és a szóbelin is nyugodtan kivárta, míg gazdája felkészül és elmondja a tételt. Összességében a fiú tanárai is nagyon segítőkészek voltak, így ha a tanév közben bármiben megakadt, bizalommal fordulhatott hozzájuk.
A nyár további részét immár a pihenés jelenti Zsoltnak, egy, a névtelenségéhez ragaszkodó vállalkozó jóvoltából pedig néhány hét múlva eljuthat álmai országába, Olaszországba.

– Nagyon meglepődtem a felajánláson – mondta el a győrsági fiatalember, aki azóta személyesen is megismerte jótevőjét. – Bizonyosan költhette volna a pénzét másra is, ezúton is köszönöm, hogy gondolt rám, így Bercivel és a Leó klub egyik tagjával elutazhatunk. Külön öröm, hogy édesanyám is csatlakozik hozzánk, így bizonyosan nagyon sok szép élményben lesz részünk.

Harcsás Judit

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hőségtől szenvedő növényzet, locsolt utak

Győr - A hőségben szenved a győri parkok növényzete, mert a lakótelepeken hiányos az öntözőhálózat.… Tovább olvasom