Kisalföld logö

2019. 04. 22. hétfő - Csilla, Noémi Még több cikk.

A Kisalföld autósorsolásán a bezenyei Lang Józsefre mosolygott a szerencse

A Kisalföld autósorsolásán a bezenyei Lang Józsefre mosolygott a szerencseLang József és édesanyja csak akkor hitték el igazán, hogy nyertek, amikor kezükbe vehették a slusszkulcsot. Fotó: H. Baranyai Edina
Több mint 9 ezer előfizetőnk vett részt nyereményjátékunkban egy tűzpiros Nissan Micráért. A tegnapi sorsoláson kiderült, az autó Bezenyére kerül.
Óriási levélhalom volt a Kisalföld győri sajtóházának padlóján tegnap: a lapunk által meghirdetett nyereményjátékra összesen 9207-en gyűjtötték össze és küldték be szerkesztőségünkbe az újságban megjelent képkockákat abban a reményben, hogy övék lesz a mintegy négymillió forint értékű Nissan Micra. A sorsolás nyilvános volt, s egyik olvasónk, a győri Szabó Tamás húzta ki a szerencsés nyertest.

A sorsolást dr. Szöllősi Zoltán közjegyzőhelyettes felügyelte, így hivatalosan ő állapíthatta meg, hogy a bezenyei Lang József nyert. Szerencsés előfizetőnk tegnap meg is tekintette új autóját, a mintegy négymillió forint értékű tűzpiros Nissan Micrát.

„Éppen a nappalit újítjuk fel, így mobilon nem értek el, s végül a vonalas telefonon hívtak fel bennünket a jó hírrel. Megmondom őszintén, először nem hittük el, mert annyiféle csalásról hallani manapság. Emiatt inkább elkértük a Kisalföld számát, és mi hívtuk vissza a lapot, hogy megbizonyosodjunk, nem becsapásról van szó" – mesélte a 37 éves férfi, aki építészmérnökként dolgozik Mosonmagyaróváron. 
Az előfizetés az ő nevén van a családban, de a képrészleteket nyugdíjas édesanyja vágta ki, ragasztotta fel és küldte be szerkesztőségünkbe. 
 
 A levélhalomból Szabó Tamás olvasónk sorsolta ki a nyertest dr. Szöllősi Zoltán közjegyzőhelyettes felügyelete mellett. Fotó: H. Baranyai Edina
A levélhalomból Szabó Tamás olvasónk sorsolta ki a nyertest dr. Szöllősi Zoltán közjegyzőhelyettes felügyelete mellett. Fotó: H. Baranyai Edina


Ő azt mondta: nem nagyon reménykedett abban, hogy nyernek, de most, hogy mégis így történt, rendkívül örül.
A családnak jelenleg egy kocsija van, egy Chevrolet Aveo. A vadonatúj járgányt egyelőre Lang József fogja használni. Édesanyjának, bár nem vezet, van jogosítványa, így elképzelhető, hogy később ő ül majd a volán mögé.

Langék egyébként a hűséges előfizetők mintaképei is lehetnének. Több évtizede járatják lapunkat, amelyben mindig találnak kedvükre való cikkeket. 

Az édesanyának több ideje van, ezért ő szinte mindent elolvas, míg a fia a helyi hírek, illetve a fontos közlekedési információk iránt érdeklődik.

A nyereményjátékunkban partnerünk az Iniciál Autóház Kft. volt.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Győri óvodapedagógus nyerte a fődíjat az Ariston energiatudatossági pályázatán

Győri óvodapedagógus nyerte a fődíjat az Ariston energiatudatossági pályázatán
Kihirdették a 2017 évi ,,Ariston az Energiatudatos Óvodákért pályázat" országos nyerteseit. Tovább olvasom