Kisalföld logö

2019. 06. 20. csütörtök - Rafael 19°C | 26°C Még több cikk.

A győri Cserháti Tamara nyerte a Miss World Hungaryt - sok-sok fotó!

Cserháti Tamara diadalmaskodott szombat este Magyarország legnívósabb szépségversenyén, így a győri szépség képviseli hazánkat az idei Világ Szépe Választáson.

Vasárnap, 15 óra 18 perc

A Miss World Hungary történetében még soha nem értek el megyei szépségek olyan kiváló eredményeket, mint szombat este: a győri Cserháti Tamara fejére került a királynőnek járó korona, míg a mosonmagyaróvári Ricza Nicolettát beválasztották a hat legszebb lány közé.

Szombat este látványos show műsorban eldőlt, hogy ki képviselheti Magyarországot az idei Világ Szépe választáson.

A szépségek legrangosabb seregszemléjén a magyar zászló alatt a 20 éves Cserháti Tamara, a Nyugat-magyarországi Egyetem Apáczai-karának andragógia szakos hallgatója vonul majd színpadra.

A győri Cserháti Tamarát választották Miss World Hungary-nek - fotók: TV 2.

"Az egyik ruhacserém annyira elhúzódott, hogy a TV 2 szerkesztőinek plusz reklámblokkot kellett beiktatniuk"

"Az első pillanattól az utolsóig nagyon izgalmasnak, pörgősnek bizonyult a finálé. A legnagyobb gondot számomra az jelentette, hogy rendkívül gyorsan kellett ruhát cserélnünk a vonulások között.

Az egyik ruhacserém annyira elhúzódott, hogy a TV 2 szerkesztőinek plusz reklámblokkot kellett beiktatniuk, mivel nem sikerült elkészülnöm időre.

Ettől függetlenül rendkívül élveztem a döntő minden mozzanatát, s remekül éreztem magam a színpadon" - mondta a kisalfold.hu-nak Cserháti Tamara, aki vasárnap délutáni beszélgetésünkkor épp óriási pizzával ünnepelte az első helyezését.

"Azt hittem a döntő előtt, hogy sokkal jobban fogok izgulni, de szerencsére nemhogy nem remegtek a lábaim, hanem a legjobb formámat tudtam nyújtani.

Tény, hogy óriási lökést, önbizalmat adott számomra, hogy a herceghalmi felkészítő táborban a zsűri engem választott a legszebb arcú lánynak, s ezen kívül is rengeteg elismerő szót kaptam.

Az eredményhirdetés után szolidan ünnepeltünk, a lányokkal koccintottunk ugyan egy-két pohár pezsgővel, de a fáradtság miatt legtöbbünk igyekezett minél hamarabb visszaérni a szállásra" - folytatta a Miss World Hungary 2012-es nyertese.

A magyar királynő célba veszi Kínát

Arra a kérdésünkre, hogy az idei Miss World választásról tud-e már konkrétumokat, Cserháti Tamara úgy felelt: "augusztus 17-én Kínában, Belső-Mongóliában rendezik a finálét. Mindez azt jelenti, hogy egy hónapon belül utaznom kell a következő felkészítő táborba, de ezt nem bánom, hisz most jól benne vagyok a felkészülési feladatokban.

Az addig hátralévő időben az angol tudásomat szeretném kicsit csiszolni Győrben, valamint Kínában is elő kell adnunk majd egy `Ki mit tud?´ jellegű produkciót, ahol hastánccal szeretnék bemutatkozni".

Nicoletta is boldogon távozott a döntőről

A mosonmagyaróvári Ricza Nicoletta élete első szépségversenyén szintén bekerült a top 6 szépség közé.

"Először is gratulálni szeretnék Tamarának; remekül szerepelt a döntőben. A magam teljesítményével szintén elégedett vagyok: cseppet sem görcsöltem, sokkal inkább jól mozogtam a színpadon, s rengeteg pozitív visszajelzést kaptam.

Miután az utolsó fordulóban is bejutottam, titkon bíztam benne, hogy felállhatok a dobogóra, ami ugyan most nem jött össze, de remélem, lesz még alkalmam hasonló siker kapujában állni" - közölte a 19 éves mosonmagyaróvári szépség, aki a bécsi egyetemen közgazdaságtant és marketinget tanul.

Fotók A Szépségkirálynő választásról 1 - képek: TV 2.

Szombat, 23 óra


2012-ben Magyarország legszebbjei: Miss World Hungary - Cserháti Tamara; Miss Universe Hungary - Konkoly Ágnes; Miss Earth Hungary - Kocsis Alexandra; Miss Intercontinental - Bencsik Emerencia.

Győr-Moson-Sopron megyéből két versenyző is részt vett a szombat esti döntőben. Velük pénteken készítettünk riportot.

A life.hu cikke szerint lányok összesen négy fordulóban mutathatták meg magukat, először fürdőruhában, aztán  koktélruhában, majd fehérneműben, s mivel mindegyik kör után kiesett két lány, az utolsó, estélyi ruhás vonuláson már csak hat versenyző vett részt.

A zsűri 13 tagját is bemutatták, Kasza Tibor zeneszerző, fotós, a műsor hivatalos fotósa, Jakob Zoltán szépségszakértő, Michelisz Norbert autóversenyző, Gyulai Zoltán, a Magyarország Szépe Kft. társtulajdonosa, Maráczi Ákos üzletember, dr. László Zsolt plasztikai sebész, Benes Anita divattervező, Pantl Péter, a Playboy és a CKM főszerkesztője, Kis-Szigeti László Zsolt, a Global Life Broker alapítója, Szávay Ági teniszező, Zsidró Tamás mesterfodrász, Murányi Marcell, a Blikk főszerkesztője és Szabó Dóra, a 2011-es Miss Earth Hungary döntötték el a versenyzők sorsát.


A lányok bemutatkozó filmjeit és a fürdőruhás bemutatókat követően a pontszámok összegzése után távozott Kovács Nikolett és Gombos Alíz.

A maradék tíz lány tovább vonulhatott a színpadon a koktélruhás második fordulóban, melyhez Kökény Attila szolgáltatta a háttérzenét. A legfiatalabb, 17 éves versenyző, Egedi Niké és Görög Réka Dorottya távozott - természetesen mosolyogva - ebből a körből.

A harmadik körben Bereczki Zoltán következett újra, a szenvedélyes előadást a fehérneműben, angyalszárnyakkal riszáló versenyzők törték meg időnként. A szárnyakat a zsűri döntése alapján Almassalma Zita és Palcsó Tamás aktuális barátnője, Csábi Tünde csatolhatta le. 
 
Az eredményhirdetésen először a tavalyi győztesek érkeztek a színpadra, hogy átadják koronáikat. Elsőként a Miss Intercontinental díjat ítélték oda, melyet a nézők szavaztak meg a véleményük szerint legszebb lánynak, Bencsik Emerenciának. Miss Earth Hungary a zsűri döntése alapján Kocsis Alexandra lett, míg Miss Universe Hungary a tavalyi műsorban is szereplő Konkoly Ágnes.

A Miss World Hungary címet Cserháti Tamara nyerte el. Szunai Lindától a koronát és a szalagot, míg a szponzoroktól autót, lakást, modellszerződést, utalványokat és egyévnyi energiaitalt is kapott, okkal törölgethette hát könnyeit.

Olvasóink írták

40 hozzászólás
12
 • 40. Mankapunka 2012. június 12. 14:31
  „Tudjátok,hogy kamu,akkor minek nézitek? Lehet szemetet szedni az utcán,mert a magyar dobálta el.”
 • 39. Truba 2012. június 12. 11:22
  „Nem tudom mit is nézett a zsűri a lányokon, de az biztos, hogy a 2-es vasorrú bába katasztrófa!!!...Mind a ruha, mind ő maga.! Természetesen a 6-os versenyző volt a legszebb, mint ahogy a közönség is megszavazta! Magasság, arc, mozdulat. Sajnálom, hogy nem kapott a zsűritől is még valami címet! Ez nem szépségverseny, csak egy műsor! A zsűri is bundásnak tűnt...”
 • 38. @Gabben 2012. június 12. 06:53
  „csak annyit....így sorba jöhetnek külön külön vagy egyszerre az mind1”
 • 37. Mankapunka 2012. június 11. 17:49
  „bojtár

  Vagy a seprű nyele felcsusszant a katonaságnál egypárnál,és már a fiuk érdeklik őket.”
 • 36. szabo1936 2012. június 11. 17:44
  „Azok a hozzaszolk akik ezeket a holgyeket csunyanak meg "lofejunek" neveznek azok anyira roszul latok,hogy amikor taxit keresnek nem tudjak a taxi es a police autokat megkulonboztetni es a taxi helyet a rendor autoban ulnek.Szemuveget a roszul latoknak!”
 • 35. Túrabakancs 2012. június 11. 17:07
  „bojtár! /33/
  Úgy van ahogy írod!
  Az a baj, hogy ha egy semmitmondó szépségversenyen is ez dominál, akkor képzeljük el,
  hogy más területen mi folyhat. A győri lány viszont valóban szép, és rendben van az alakja is!
  RONIN!/31/
  A Sejkek már dörzsölik a tenyerüket, és kapkodják előre a kék bogyóikat! :) A kiesettek
  egy része előbb utóbb biztosan "celeb" lesz valahol.”
 • 34. bojtár 2012. június 11. 15:09
  „27. Mankapunka 2012.06.11. 11:13
  az a gond,hogy nem velük:)”
 • 33. bojtár 2012. június 11. 15:08
  „a szépségverseny csak 30%szól a szépségről a többi kapcsolat faji és politika kérdése”
 • 32. csery 2012. június 11. 14:30
  „http://www.youtube.com/watch?v=ssQ2bGRfIZA&feature=relmfu

  A franciáknál a régiógyőztesek jutnak a döntőbe. Így kellene nálunk is. A fikázók meg nézzenek körül a szomszédos országokban, a magyar lányok milliószor szebbek.”
 • 31. RONIN 2012. június 11. 11:54
  „hajrá lányok most jön Dubai... :))”
 • 30. Niky30 2012. június 11. 11:26
  „Igaza van Dzsoninak. Ezek a lányok helyesek,de náluk sokkal szebbek vannak a világon.Igy soha nem fogunk elérni semmit a világversenyeken. Általában sokkal szebb lányok vannak más országokból a világversenyen, nem csodálkozom,hogy mindig az elején kiesünk....”
 • 29. Jerry 2012. június 11. 11:18
  „A zsűrit "szakmai hozzáértését" minősíti,hogy közönségszavazatokkal tényleg sikerült kiválasztania legszebb lányt, míg a zsűrinek a futottak még kategória jutott.Hát így nem csoda, ha ezekkel a fruskákkal csak leégünk a világversenyen,pedig köztudott , hogy nálunk vannak a világon a legszebb lányok.Talán nem lehet véletlen, hogy menő színésznők, modellek szinte mind tud felmutatni valami magyar származást.Talán meg kellene végre nézni a zsűriket,is, hogy mennyire kompetens,szakértői összeállítású.Na mert ugye a magyar tehetségek külföldön aratnak, és mikor elmondják,hogy nálunk már a selejtezőből kiestek.Az meg más kérdés, hogy maga verseny lebonyolítása is a is nagyon amatőr volt.Tényleg,nem lehetne itt is pl megyei selejtezőket tartani,és a legszebb megyei győztesek közül kiválasztani a legszebb országost?Na mert sok országban pl így csinálják.Na és pl a megyei győztes lehet a megye arca egy évig stb. Azért az szomorú,hogy a közönség díjas hölgyet meg sem említik, pedig, ha meggondoljuk,ő tényleg Magyarország választott szépe, míg ezek koronások csak zsűri által jelöltek.”
 • 28. vikri 2012. június 11. 11:13
  „Sok sikert a győzteseknek (kiemelten a GYŐZTESNEK)!

  Kaptak egy nagy lehetőséget - sajnos kevesen élnek jól ezzel...”
 • 27. Mankapunka 2012. június 11. 11:13
  „Nem értem,hogy egy-két embert miért zavar,ha közben pornózik valamelyik.

  Tudtommal nem illegális dolog. Akkor meg mi a gond?”
 • 26. kf01 2012. június 11. 11:05
  „Hát igen, mondjuk úgy, hogy érdekes arcszerkezetük van a lányoknak :)
  Amúgy egyetértek az előttem szólókkal: ezek a versenyek valóban nem tiszták, mindegyik megrendezett, megvan az előre megírt forgatókönyv, és mindenki csak egy szerepet játszik, és valóban megfigyelhető a dolgos kisebbség előretörése is az ilyen jellegű színpadi előadásokon.
  Ja, és érdekességként még ideírnám, hogy az Apáczai padjait azért jó néhány olyan korombeli - a "modell szakmában" dolgozó - lány koptatta már, akik színészi képességeiket is megcsillogtatták olyan felnőtteknek szóló dokumentumfilmekben, amelyekben az emberi faj szaporodását mutatták be leplezetlenül. Tehát nem kizárt, hogy ezek a szépségkirálynő-modell csajok is befutnak ilyen karriert :)”
 • 25. dzsoni 2012. június 11. 11:03
  „Egy kicsit elszomorít, hogy ennél szebb lányok nincsenek nálunk! Jól néznek ki, de nem szépek! Nem tudom, hogy akik kiválasztották őket mit néztek. Valamelyik zsűritag nyilatkozta, hogy nem csak az számít, hogy néz ki! Tudjon megszólalni és legyen kreatív. Ha ezek megvannak bennük, akkor már eszébe sem jut ilyenen indulni.”
 • 24. Nooormális? 2012. június 11. 09:00
  „"Tanulj szerénységet, örülj a szépségnek, s ne várj tőle mást, mint amit adhat. Az élet melegségét pedig keresd másutt; a szépség hideg láng, nem lehet melegedni mellette."
  Márai Sándor

  Sok a blúzban, kevés a fejben...
  Normális ember valamilyen teljesítménnyel akar kitűnni.
  Már amennyire ki akar tűnni egy normális ember...”
 • 23. Tündenéne 2012. június 11. 08:36
  „Mi a bánat az a "szépségszakértő"???”
 • 22. Arrabona 2012. június 11. 08:30
  „Még jó, hogy ilyen szép lányok - mint Tamara- élnek a városban. Gratulálok a királynőnek! Nélkülük csaknem élhetetlen lenne Győr...:)”
 • 21. bakke 2012. június 11. 07:28
  „A bal szélső elég gáz, de a másik kettő tényleg szép.”
40 hozzászólás
12
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A lovagkirályra emlékeznek Győrben

Egyre bővülő programmal várja vendégeit Győrött a Szent László Napok. Tovább olvasom