Kisalföld logö

2019. 01. 19. szombat - Sára, Márió -6°C | 2°C Még több cikk.

A Fidesz válasza Balogh Józsefnek

Szombati számunkban közöltük Balogh József győri polgármester nyilatkozatát, melyben a szocialista politikus azt kérte a győri fideszesektől...
Szombati számunkban közöltük Balogh József győri polgármester nyilatkozatát, melyben a szocialista politikus azt kérte a győri fideszesektől: „határolódjanak el Orbán Viktor Fidesz-elnök nyilatkozatától, amelyben felkelést, ellenállást vizionált". Az alábbiakban a Fidesz győri elnökségének válaszát adjuk közre.

„A szocialisták ismét feltették a régen lejárt lemezt: ha érzik, hogy bajban vannak, mert az emberek a rossz kormányzati politika miatt egyre nehezebb helyzetbe kerülnek, akkor mindig nem létező veszéllyel riogatnak és fenyegetik az embereket Győrött és az egész országban. Arra kérjük a leköszönő polgármestert, hogy képmutató üzengetések helyett akadályozza meg, hogy Budapestről importált szabadcsapatok lejárató, mocskolódó szórólapokat terjesztenek Borkai Zsoltról és beszélje le párttársát arról, hogy folyamatosan alaptalan, hazug vádakkal illesse a Fideszt. Abban természetesen egyetértünk, hogy nekünk, győri politikusoknak a győriek érdekeit kell szolgálni. Mi ezért is szavaztunk nemmel a Gyurcsány-csomag megszorító intézkedéseire: a győrieket is sújtó betegadóra, a tandíjra és az adóemelésekre. Sajnáljuk, hogy a győri szocialisták nem így cselekedtek."
A Fidesz Győri Elnöksége

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Parkot a városrészeknek

Játszótér-fejlesztési programja megvalósításához 10 millió forintot nyert pályázaton a Pro Urbe… Tovább olvasom