Kisalföld logö

2018. 12. 15. szombat - Valér -2°C | 0°C Még több cikk.

A Fidesz-KDNP jelöltje Bácsán dr. Pergel Elza

A 2011. április 17-én, Győr 4. számú egyéni választókerületben tartandó időközi képviselő-választáson (Bácsa, Kisbácsa, Révfalu meghatározott része, Sárás) a Fidesz-Kdnp dr. Pergel Elzát indítja.

Az önkormányzati képviselőjelölt bemutatkozása:

Győrben születtem 1959-ben, azóta is itt élek és dolgozom. Végzettségem szerint jogász vagyok, diplomámat Pécsen, a Janus Pannonius Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karán szereztem. A diploma megszerzése után főállású jogászként 3 évet dolgoztam Győrben, majd ugyancsak 3 évet Bábolnán. Onnan vezető jogtanácsosként jöttem el azért, hogy saját ügyvédi praxist alakítsak ki.

1993-tól külsős jogi képviselőként dolgozom a győri önkormányzatnál, aminek következtében teljes egészében sikerült megismernem az apparátusi és a testületi munkát. A közigazgatásban eltöltött éveknek köszönhetően sikerült jó és stabil, napi kapcsolatot kialakítani a jelenlegi városvezetéssel. Részt vettem a közelmúlt egyik legnagyobb önkormányzati feladatának megvalósításában, a közszolgáltató cégek egy nagy szolgáltató gazdasági társaságba történő átalakításában. Az önkormányzat Közigazgatási Bizottságának tagjaként a testületi döntések jogszerűségét vagyok hivatott szolgálni.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Influenza: a megyében csökkent a betegek száma

Két gyermekközösségből jelezték a 9. héten az influenza halmozódását, a mosonmagyaróvári kórházban… Tovább olvasom