Kisalföld logö

2018. 12. 13. csütörtök - Luca, Otília -5°C | 0°C Még több cikk.

50 éves iskolai találkozó

50 éves általános iskolai találkozójukat tartották május 12-én délután a nyúli hegyi iskolában 1962-ben végzett egykori diákok.


Az ünnepség a nyúli templomban szentmisével kezdődött, ahol 8 elhunyt osztálytársukról is megemlékeztek. Ezután a Nyúli Általános Iskola szépen felújított, korszerű eszközökkel felszerelt épületét Győriné Csendes Gyöngyi igazgató asszony mutatta be a találkozó részvevőinek.

Fotó: Szük Ödön
A Platán Csárdában elköltött vacsora előtt Szemenyei Gyula mondott pohárköszöntőt, aki díszes tortával lepte meg egykori osztályát.

Ezután Szűcs Mihály múltidéző ünnepi beszéde következett, melynek végén szeretettel köszöntötték a körükben megjelent tanáraikat, Simon Frigyesnét, az egykori igazgatót és Dr. Ábrahám Imrét, aki egy ideig osztályfőnökük is volt.

Végül a találkozón megjelent 11 osztálytárs hosszabb-rövidebb vallomásban mesélte el személyes életútját, az eltelt 5 évtized eseményeit.

A finom vacsora után kötetlen beszélgetés keretében emlékeztek egykori csínytevéseikre, beszélgettek el mindennapi gondjaikról.

A jó hangulatú találkozó résztvevői Kocsisné Varsics Irénnek mondanak köszönetet a közmegelégedéssel zárult találkozó szorgos, alapos szervező munkájáért.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Csontos Judit képkiállítása 2012

A Beőthy Képző- Iparművészeti és Irodalmi Társaság 2012. május 11-én ünnepélyes keretek között… Tovább olvasom