Kisalföld logö

2019. 03. 19. kedd - József, Bánk 3°C | 10°C Még több cikk.

30 százalékkal bővítette létszámát a győri autóipari cég

30 százalékkal bővítette létszámát a győri autóipari cég
A győri Leadec Kft., a magyarországi autó és gyártóipar vezető szolgáltatója 150 fővel növelte alkalmazottainak számát.
Az újonnan felvett szakemberek feladata szentgotthárdi és győri autóipari üzemek gyártási folyamatainak műszaki, infrastrukturális és logisztikai üzemeltetése, a bővülő kapacitások többletigényeinek kiszolgálása.
Ez magában foglalja például az elektromos hálózat, a híddaruk, kapuk, vízkezelő és légkezelő berendezések menedzselését, a hűtési és fűtési rendszerek, tűzvédelmi rendszer karbantartását. A bővüléssel a kft. dolgozóinak száma elérte a 730 főt.

A társaság a súlyos munkaerőhiány körülményei között tudott bővülni. Vonzó karrierlehetőséget és stabil jövedelmet kínált, amivel rövid idő alatt tudott szakembereket felvenni a foglalkoztatás teljes spektrumára: az egyszerű munkavégzéstől a legmagasabb szintű technológia kiszolgálásáig terjedő állásokra. 

A Leadec ugyanis Magyarország legjelentősebb autógyáraiban telepít egyebek között robotokat és megmunkáló központokat, speciális igények szerint készít villamos vezérlőszekrényeket. Szolgáltatásai közé tartozik a csúcsminőségű autók előállításakor szükséges nagy teherbírású darupályák és acélszerkezetek, logisztikai szállítóberendezések előállítása, az adatátviteli berendezések elektromos installációja és a gyártócsarnokok épületvillamossága. 

A győri, kecskeméti, szentgotthárdi, szombathelyi és miskolci telephelyeken dolgozó szakemberek működtetik a gyárak központi villamosenergia-ellátó rendszereit és ellátják a létesítmények műszaki és infrastrukturális üzemeltetését, beleértve a gyártósorok szigorú előírásoknak megfelelő műszaki takarítását. A Leadec szolgáltatásai teszik lehetővé, hogy a világ legrangosabb autómárkáit előállító szakemberek kizárólag a prémium minőségű termelésre összpontosíthassanak. 

A Leadec a napokban elnyerte annak a győri üzemnek a teljes körű üzemeltetését, amely luxusautó márkák fontos műanyag alkatrészeit állítja elő. A megbízás magában foglalja a gyár elektromos hálózatának, a híddaruk, kapuk, vízkezelő és légkezelő berendezések menedzselését, a hűtési és fűtési rendszerek, tűzvédelmi rendszer karbantartását is. 

A magyar autóipar évről-évre növekvő értékű megbízásokkal látja el a Leadec Kft.-t, amelynek árbevétele öt év alatt 40 százalékkal növekedett és 2017-ben mintegy 7,5 milliárd forint volt.
A Leadec-ről

A Leadec vállalat az autó- és gyáripar vezető technikai szolgáltatója. A stuttgarti központú vállalat világszerte közel 20 000 munkavállalót foglalkoztat és 2017-ben 900 millió euró árbevételt ért el. A Leadec több mint 50 éve támogatja a gyártás teljes értékteremtési láncát.

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Árokba borult egy kisteherautó Pázmándfalun

Árokba borult egy kisteherautó Pázmándfalun
A Fő utcában forgalomkorlátozásra kell számítani. Tovább olvasom