Kisalföld logö

2019. 07. 24. szerda - Kinga, Kincső 19°C | 32°C Még több cikk.

28 pálffys diák tartott élménybeszámolót külföldi munkatapasztalataikról Győrben - fotók, videó

28 pálffys diák tartott élménybeszámolót külföldi munkatapasztalataikról Győrben - fotók, videó
A győri Pálffy-iskola élménybeszámoló rendezvényt tartott az Erasmus+ mobilitási program kapcsán október 12-én. Idén nyáron összesen 28 tanuló végezhetett szakmai gyakorlatot külföldön - tapasztalataikat, élményeiket ők osztották meg a többi diákkal és tanáraikkal.
A Győri Szolgáltatási Szakképzési Centrum Pálffy Miklós Kereskedelmi és Logisztikai Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája olyan lehetőségek megragadására biztatja diákjait, mint például a külföldi tapasztalatszerzés és az idegen nyelvű kommunikáció fejlesztése.

Ezek jó kombinációja az Erasmus+ program, amin keresztül egy egyhónapos szakmai gyakorlatot végezhettek a tanulók különböző külföldi városokban.
 

16 diák utazott az Egyesült Királyságba, 12 tanuló pedig Németországba. Az október 12-én elhangzott fényképes beszámolók alapján felejthetetlen kalandokban és újabbnál újabb szakmai ismeretek elsajátításában volt részük.
 

Remélem az előadásokat hallgató diákok közül sokan kedvet kapnak a jövő évi pályázáshoz. Szeretném megköszönni a szervező és kísérő tanároknak az ebbe fektetett munkát

– mondta nyitóbeszédében Leszkovich György tagintézmény vezető.
 
Nézze meg galériánkat! Fotók: Cseh Róbert

Kollárné Fekete Ágnes angoltanár –, aki egyben főszervezője is a mobilitási programnak – a következőket emelte ki az eseményen.
 

Európa szerte ma tartják az Erasmus Days elnevezésű élménybeszámolókat. A Pálffy-iskola diákjai a kereskedelem és logisztika területén szerezhettek új tapasztalatokat. Négyféle bizonyítvánnyal térhettek haza külföldről, ezeket most adjuk át ünnepélyes keretek között.

Az átadó előtt a részt vevő tanulók álltak színpadra, hogy nyári élményeiket társaikkal is megosszák. Fotókkal és diasorral mutatták be mennyi mindennel gazdagodtak.

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Győri fiatal rendezte a Cannes-ban díjazott reklámfilmet

Győri fiatal rendezte a Cannes-ban díjazott reklámfilmet
Mednyánszky René László: "Akkor jó egy reklámfilm, ha kisfilmként működik. Van eleje, közepe és vége. Meséljünk vele történetet". Tovább olvasom